Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen nőt mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nőt mennyire lehet komolyan venni egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Aki 40es korban van, de nagyon jó adottsagai vannak. Nincs gyereke sem sem férje. Tehát szabad. És nagyon sok férfi ismerose van, és legtöbbször mindig más férfi ismerosevel vagy éppen ski ráér megy valami programra. De hogy csak ismerős.
2023. márc. 10. 18:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Probalkoztal mar nala egyaltalan? Ha stingli, azt csinal, amit akar. Kapcsolatban valoszinuleg figyelembe veszi a partnere igenyeit is es nem jarkal mas pasikkal programokra.
2023. márc. 10. 18:36
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

7: ő az :)

Lükike hányszor írjam még le neked, hogy nem kellesz neki? Ő helyette már réges rég másokkal ismerkedhet él, sőt lehet már az első szexen is túl lennél!!!

Te meg pazarlod az időt ő rá? Nyugodtan, de ne írj már ide ki több kérdést, jó? Magadat nézeted le csak.

Már vagy 100 kommentben leirtuk, hogy csak kihasznál téged pénzileg!

2023. márc. 10. 18:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

10: Beszélhetni nem szoktál vele érzelmi dolgokról, hogy ki kije neki?

Mert nekem nem úgy tűnik, mintha kicsit is ismernéd ezt a nőt...

2023. márc. 10. 18:40
 14/28 anonim ***** válasza:

"ha dolgozok vagy ha éppen nem érek rá akkor (...) mással társalog" XD XD

És?...

2023. márc. 10. 18:43
 15/28 A kérdező kommentje:
De ismerem. Nincsenek neki barátai, csak sok férfi ismerőse. Meg sok párkapcsolata is volt. De mindegyik elmondása szerint tartott 8-12 hónapig. Sok mindent megoszt velem. De kérdezem én. Kérdezzem meg túle hogy mi együtt vagyunk vagy leszünk e? Vagy szerelmes e belém? Vagy akar e tőlem kapcsolatot egyáltalán? Mert ha nem akkor persze azt csinál amit akar, de akkor én kiállok a sorból. De nem tudom hogy kérdezzem meg tőle.
2023. márc. 10. 18:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

#9! Kár, hogy nincs itt ilyen nyereményjáték, hogy ki kell találni, már megint melyik kettyós kérdező kérdése. Már milliomos lennék 😂

Szerencsétlen autista és fel se tudja fogni, mennyire vakon van. Vagy 1 éve szaladgál a csaj után, lehúzta már egy csomó pénzzel, a nő mindenki mással megdugatta már magát, de még mindig nem esik le neki a tantusz.(Azt már nem is említem, hogy itt is vagy 500-an felvilágosítottuk.) Én az ilyen hülyéket valahogy nem tudom sajnálni.

2023. márc. 10. 18:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

15: Mondd neki: szeretnélek elhívni egy igazi randira. Menjünk egy éjszakai fürdőzésre ide és ide! Meghívlak mindenre. Eljössz?

És akkor ott megölelgeted, meg is csókolod, ha olyan a szitu.

2023. márc. 10. 18:47
 18/28 A kérdező kommentje:
Voltunk már éjszakai furdozésen.
2023. márc. 10. 18:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Neten többet nem lehet segíteni, keress egy konzulenst, itt kommunikációs problémák vannak.
2023. márc. 10. 18:52
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Szexeltek is? Vagy csak programoztok?
2023. márc. 10. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!