Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőt mennyire lehet komolyan venni egy kapcsolatra?
7: ő az :)
Lükike hányszor írjam még le neked, hogy nem kellesz neki? Ő helyette már réges rég másokkal ismerkedhet él, sőt lehet már az első szexen is túl lennél!!!
Te meg pazarlod az időt ő rá? Nyugodtan, de ne írj már ide ki több kérdést, jó? Magadat nézeted le csak.
Már vagy 100 kommentben leirtuk, hogy csak kihasznál téged pénzileg!
10: Beszélhetni nem szoktál vele érzelmi dolgokról, hogy ki kije neki?
Mert nekem nem úgy tűnik, mintha kicsit is ismernéd ezt a nőt...
"ha dolgozok vagy ha éppen nem érek rá akkor (...) mással társalog" XD XD
És?...
#9! Kár, hogy nincs itt ilyen nyereményjáték, hogy ki kell találni, már megint melyik kettyós kérdező kérdése. Már milliomos lennék 😂
Szerencsétlen autista és fel se tudja fogni, mennyire vakon van. Vagy 1 éve szaladgál a csaj után, lehúzta már egy csomó pénzzel, a nő mindenki mással megdugatta már magát, de még mindig nem esik le neki a tantusz.(Azt már nem is említem, hogy itt is vagy 500-an felvilágosítottuk.) Én az ilyen hülyéket valahogy nem tudom sajnálni.
15: Mondd neki: szeretnélek elhívni egy igazi randira. Menjünk egy éjszakai fürdőzésre ide és ide! Meghívlak mindenre. Eljössz?
És akkor ott megölelgeted, meg is csókolod, ha olyan a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!