Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiak is lehetnek anyagiasak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak is lehetnek anyagiasak?

Figyelt kérdés

Ezt ugy ertem, hogy pl egy ferfi is valaszthat olyan tarsat maganak, aki tehetos no es mar valamit elert az eletben?

Nem csak a nok lehetnek " aranyasok " . Ferfiak is lehetnek azok?

2023. márc. 3. 05:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

#9 mert ezt sunyiban csinálják. Az elején teszik a lovagot, aztán fokozatosan mennek át piócába. Amelyik nő nem asszisztál ehhez, attól meg gyorsan továbbállnak.

Nekem volt olyan, aki magához akart költöztetni a saját ingatlanomból, azzal a feltéttel, hogy én fizetem a kajáját, cserébe nem kér lakbért😂Mondom milyen nagylelkű, hogy a saját párjától nem kér lakbért (ki a franc fizetne?), 120 ezerért lakhatok vele, mikor ingyen is lakhatnék a sajátomban. Szánalmas, nem férfi az ilyen.

2023. márc. 3. 07:23
 12/28 anonim ***** válasza:
97%

Nekem meg olyan exem volt aki úgy akart gxereket ha majd én kapnék csak 100 ezer gyedet akkor ő is csak 100 ezret tenne a családba, a többi pénzét magának rakja meg az anyjának, meg az anyai házba.

Kösz mondom hogy ezért éhezzen a saját gyereke?

Kérdeztem és a babakötvény, nyelvoktatás, stb a gyerek(ek)nek hogy jutna arra?

"Nem kell az!" Volt a válasza.

Na szép kis apa lenne..megköszöntem neki és leléptem.

2023. márc. 3. 07:56
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

De még mennyire, hogy lehetnek. Ez nem nemfüggő.

N

2023. márc. 3. 08:18
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
Ajaj, de még hogy!
2023. márc. 3. 09:18
 15/28 anonim ***** válasza:
19%
Ritkább. Akik pénzest nőt választanak maguk is pénzes családból származnak általában.
2023. márc. 3. 12:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
15Hogy ne kelljen adni semmit a családba meg a nőnek:D
2023. márc. 3. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
16. Ha ezt nevelték bele , nem csodálkozok , de van aki jól is teszi. Csoro gizi ne gazdag pisi utan fusson.
2023. márc. 3. 12:08
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez szetintem önzőség ha vki a csalafjátol parjatol gyereketol sajnalja.
2023. márc. 3. 12:09
 19/28 anonim ***** válasza:

16. Itt nem is arrol volt szo .

Viszont nehogy már a parjat egy ferfinak kelljen eltartania meg 20 fele kivansagat teljesitenie .. vannak hatarok az udvariassag es az eszetlwn penz szoras kozott.

2023. márc. 3. 12:14
 20/28 anonim ***** válasza:

19

EZ igaz, viszont olvasd el a 12-est.

2023. márc. 3. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!