Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik haverom szerint kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik haverom szerint kevésbé szép lányok kedvesebbek, aranyosabbak, a szépek anyagiasak menő kocsira és izomra vágynak, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem túlságosan is általánosít.
2020. jan. 21. 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Igaz! Én személyes tapasztalatból mondom. Biztos, hogy 99%-ban így van.
2020. jan. 21. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
A szépség relatív. Mindenkinek más a szép. Sőt, vannak olyan szép, de önbizalomhiányos lányok, akik nem is hiszik el magukról, hogy szépek. Általában ők azok, akiket a korábbi kapcsolatukban teljesen letörtek. Ők például inkább kedvességre vágynak, nem egy audira
2020. jan. 21. 09:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki szép megteheti, és ha megteheti, miért ne választaná a számára elérhető jobbat.

Mindenki ezt teszi, a férfiak is, a kevésbé szép nők is, csak az a különbség, hogy mindenkinek más, amit még megkaphat.

2020. jan. 21. 09:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel a jobbat akar felfogással van a probléma. Emberek vagyunk és ugyolyan értékesek. Nem vagyunk egyformák igaz, de egyenlőnek kéne lennünk.
2020. jan. 21. 10:16
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Szép nő vagyok, mindenki szerint, az a fajta akihez hozzá sem mernek szólni a férfiak.

Nem vonz sem az izom (kifejezetten taszít a gyúrós test) sem a menő kocsi, sem az anyagiak (saját lakásom és korrekt keresetem volt és van, nem szorulok rá a férfi javaira). Egy olyan férfihez mentem hozzá akinek semmilye sem volt a viselt ruháin kívül, egy 1,5 szobás kis házikóban lakott a családjával. Ellenben taszít a fennköltség, a hencegés, a rongyrázás, a felszínesség és az ha valaki általánosít.

2020. jan. 21. 10:45
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Haverom eléggé általánosító ebben, mert ő hisz ezekben a kocsi, jó végzettség, saját lakás szentháromságban és elég lelombozó mikor ezekről beszél. Azt hozzátenném még, hogy már több, mint 10 éve van párja és, amikor erről a témáról beszél, mintha eltávolodott volna a valóságtól. Arról papol nekem, hogyha nem tetszik valaki, akkor találkozgassak még vele, mert megszépülhet a szemembe. Érdekes még egyszer se tapasztaltam meg ezt és nem szeretnék senkit se hamis illúziókba rángatni, nem szeretek senkit se megbánti, de ha rá hallgatnék ide vezetne ez.
2020. jan. 21. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek és másmilyenek is.

Ami szerintem vicc kategória, hogy az átlagos, cuki vagy átlag alatti lányokról szinte mindenki azt feltételezi, hogy mennyire aranyosak és kedvesek. Igazából általában nagyon nem, sőt... A legcsúnyább félrelépéseket és átveréseket mindig ilyen lányoktól láttam a környezetemben. Róluk sokan jókat feltételeznek, de belül tele vannak frusztrációkkal és amint lehetőséget kapnak bizonyos dolgokra, élnek is velük.

A szépekről meg sokan szeretnek negatívan nyilatkozni, mert jobb helyzetben vannak, mint ők. Valóban sok aranyásó van a szépek között, de ugyanannyi van a kevésbé szépek között is, csak ők nem válogathatnak annyira. A szépeknél pedig már akkor is felszínesnek tartják a lányt, ha egy jó testalkatú srác helyett nem választ egy túlsúlyosat.

2020. jan. 21. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha neki a szép azt jelenti, hogy: agyonszolizott, minden héten más színű haja van, ájfónos, műkörmös, szilikonos, mű plázapics• jelenti, akkor még ihaza is lehet.

Jómagam undorodom az ilyentől. Számomra a normális lányok a vonzóak.

2020. jan. 21. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem vagyunk egyformák igaz, de egyenlőnek kéne lennünk."

Igen, csak hogy ezt mindig olyanok és olyankor hozzák fel, akik sokkal jobbat, szebbet akarnak, mint saját maguk.

A hatalmas tolerancia és egyenlőség azonnal elszáll, amikor 100 kilós, alul iskolázott Gizike vagy Balázska próbálkozik be nálatok.

2020. jan. 21. 16:55
 10/11 Fke ***** válasza:

Tapasztalatom: a csúnya nők a legarogansabbak, szép nők kiegyensúlyozottabbak náluk, átlagos nők a legjobb fejek.

Sosem kezdenék csúnya nővel mert nagy részük még köcsög is mellé.

2020. jan. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!