Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Ti mit gondoltok, ha egy nő nyáron csak maxiruhákat, lenge rövidnadrágokat hord? Lehet annyira vonzó, mint aki shortot, miniszoknyát?
Ha mellette ápolt és azért látni, hogy csinos az alakja?
Én pl 174cm, 58kg vagyok és csak maxit hordok. Jó alakom van, de nem szeretem mutogatni a lábaimat. Nem tudom miért. Nincs se x, se szőrös, se O lábam, egyszerűen csinosabbnak érzem eltakarni őket. Talán ami zavar, hogy fehérek, de csak emiatt nem akarok lebarnulni.
Mit gondoltok erről?
Fiatal nők, tőletek is kérdem, ti hordtok maxit?
Óvni végülis tudom napvédővel. Vállaimat, karomat, dekoltázst is azzal óvok. Simán nem akarok lebarnulni. 2021 nyárig minden nyáron csokira barnultam és még nem igazán érzem magamat komfortosan a fehér bőrrel. Viszont le kellett szedni egy anyajegyet, ami elváltozott (de szerencsére nem volt rákos). Azért az orvos figyelmeztetett, hogy ne napozzak, mert érzékeny a bőröm. Inkább akkor a fehér bőr, mint a rák.
Egyébként ha tudsz jó barnítókrémet, azt megköszönném. Tavaly csak ragacsos, büdi, narancs színűvel találkoztam, így feladtam. 😂🙈
Nem, nem vagyok. És látom. Vékony csontozatom van, így másképp mutat. Mondjuk rég el lehetne felejteni kilógramm alapján behatárolni az egészséges testsúlyt. Igaz, igaz, én írtam oda.
Pl 75 kilóval lehetnék dagi és izomkolosszus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!