Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért szeretik a lenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szeretik a lenge boxert és?

Figyelt kérdés

miért hordanak olyat szerintem annyira gázul néz ki meg kicsit olyan mintha hátul belef*stak volna szerintem nem valami esztétikus

nekem amúgy a fecske tetszik a fiúkon :)

ti milyen hordtok és miért azt?

18/l

2014. okt. 17. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőt egyaránt.
2014. okt. 17. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha fogja a zsákot valami. Nem hordok lengét:D
2014. okt. 17. 17:14
 3/10 October15 ***** válasza:

Ilyet is olyat is.

Lehet, hogy nem esztétikus de a kis gomb az elején kifejezetten hasznos.. ha érted, hogy értem.

4/10 anonim ***** válasza:

Boxer.

Kényelmesebb, hogy szabadon mozoghat odabent. Ráadásul pont emiatt egészségesebb is. A fecske állandóan testközelben tartja a heréket ami nem tesz jót a termékenységnek.

5/10 anonim ***** válasza:

Pár hete feltettem itt kérdésnek, hogy a lányok a boxert vagy a fecskét szeretik jobban a fiúkon. A többség a boxerre szavazott.

Amúgy én is fecskepárti vagyok. Valahogy jobban tart, és az erekciót is jobban elfedi :)

2014. okt. 17. 17:15
 6/10 A kérdező kommentje:
a feszülős boxer is sexy tud lenni :) de nekem tetszik a fecskében jobban látszik az a "dudor" :D
2014. okt. 17. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
A fecskére nem azt a gúny nevet szokták mondani hogy férfi tanga? Mind1 mert sokkal szabadabb egy boxerben lenni mint1 fecskében
2014. okt. 17. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én jo tapadosat hordok,abban jo kerek seggem van...imádják a csajok:)
2014. okt. 17. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Praktikus és kényeomes is. Nem nyomja a mogyikat meg a rózsaszín darth wedert a testhez. Nem kell igazgatni, melegben nem fülled be.
2014. okt. 17. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fecske kidörzsölte az ágyékomat, soha többet!
2014. okt. 17. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!