Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van fura ízlésem? Vagy a lányok általába nem szeretik a rocker srácokat?
Nincs fura ízlésed. Nekem a hosszú hajú, metálos pasik tetszenek, a párom is úgy néz ki, mint egy igazi viking :)
Nem egy csajt ismerek, akiknek meg a rockerek jönnek be, szóval nem vagy egyedül.
#1 Te? Rocker? Eszem-fszom megáll.
Válaszolva a kérdésre talán azért, mert tudsz gyökér lenni. Mármint a válaszaidból kiindulva.
Olyan, hogy SWAG és YOLO srácok/lányok, meg swag yolo stílus/divatirányzat, nem létezik. Tudom kikre értendő, de ilyen fogalom nincs, tessék már elfelejteni.
Másik. Jacoby Shaddix, mint klasszikus rocker? Ő eleve nu-metal-ból indult, most metalcoreban mozog leginkább.
Klasszikus rocker:
Slash, Ian "Lemmy" Kilminster, Paul Stanly, Jimmy Page, Brian Jhonson, Dio, Tommy Lee, Nikki Sixx, stb. Vagy a fiatalabb generációból Dave Grohl, Chad Kroeger, Justin Hawkins, stb.
Jacoby Shaddix, mint "klasszikus rocker"? Most jót nevettem. :D
Vannak bőven olyan nagyszerű rock és metál zenészek, akik nem varrattak magukra semmit. Lásd: Chuck Schuldiner, Alex Webster, Tony Iommy, Bruce Dickinson, John Petrucci, Brian Johnson, Angus Young, Malcolm Young... stb. Egyébként nem fura az ízlésed, minden pózer rocker lány az ilyen nyálgépeket szereti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!