Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak? Ti mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Ti mit gondoltok, ha egy nő nyáron csak maxiruhákat, lenge rövidnadrágokat hord? Lehet annyira vonzó, mint aki shortot, miniszoknyát?

Figyelt kérdés

Ha mellette ápolt és azért látni, hogy csinos az alakja?

Én pl 174cm, 58kg vagyok és csak maxit hordok. Jó alakom van, de nem szeretem mutogatni a lábaimat. Nem tudom miért. Nincs se x, se szőrös, se O lábam, egyszerűen csinosabbnak érzem eltakarni őket. Talán ami zavar, hogy fehérek, de csak emiatt nem akarok lebarnulni.

Mit gondoltok erről?

Fiatal nők, tőletek is kérdem, ti hordtok maxit?

2023. febr. 28. 18:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
#9! Odaírta, hogy nőktől is vár választ. Nem tehetünk róla, ha a férfiakat nem mozgatta meg annyira ez a kérdés 🤷🏼‍♀️
2023. febr. 28. 18:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen, nőktől is várok, csak nyilván tőlük másfélét. :-)
2023. febr. 28. 18:51
 13/25 anonim ***** válasza:
A te dolgot, mit veszel fel, de én jobban szeretem, ha a nőknek látni is valamit a lábukból. Azért a rövidnadrág, vagy valami térd fölött végződő nadrág se lehetne rossz. :D
2023. febr. 28. 18:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nadrághordási szokások mellett is csinosnak,vonzónak találhatnak a férfiak;)
2023. febr. 28. 18:57
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
A párom is rengeteg maxi ruhát hord, tèlen meg harisnya 👗 kombó. Nekem nagyon bejön, szerintem nőies benne.
2023. febr. 28. 18:58
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most pl 2 ilyet vettem más színekben, meg is érkeztek, olyan, mint a képen:

[link]

Csak, hogy el lehessen képzelni. Ja, rajtam nem ilyen közönséges, mert nincs ekkora kipakolnivalóm. Szépen letakarja az “ikreket”. :D

2023. febr. 28. 19:02
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nagyon tetszik a fehér bőr egy nőn. Elfogadom, ha ilyen ruhát visel egy nő (maxi női ruha), mert csinos-szép tud benne lenni így is.

Ha neked ez így jó-kényelmes, akkor viseld.

2023. febr. 28. 19:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen. Sok lány volt régen, aki tetszett mert jól nézett ki.

De az egyetlen nő, aki igazán érdekelt, hosszú szárú farmerban volt legtöbbször, kis cipővel. Ő az, aki igazán vonzott. Sokáig nem tudtam kiverni a fejemből, pedig csak néha együtt dolgoztunk és ennyi.

2023. febr. 28. 19:04
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
#11 jogos! visszaszívtam a kifogást.
2023. febr. 28. 19:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem hordok, mert nem praktikus, kerekparral jarok. De most divatba jon, ugyhogy sokszor fogod latni.

Nyilvan kevesbe feltuno, mint egy rovid nadrag/szoknya, de ha megis feltuno akarsz lenni, kompenzalhatod massal.

Mondjuk szerintem kar, hogy a feherseg miatt takargatod a labaidat, bar persze megertem, hogy ovni akarod az UV-sugaraktol. Esetleg barnitokrem? Vagy lesz--om-tabletta? ;) Azert a lenge shortoknal kenyelmesebb nincs!

2023. febr. 28. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!