Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak? Ti mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak? Ti mit gondoltok, ha egy nő nyáron csak maxiruhákat, lenge rövidnadrágokat hord? Lehet annyira vonzó, mint aki shortot, miniszoknyát?

Figyelt kérdés

Ha mellette ápolt és azért látni, hogy csinos az alakja?

Én pl 174cm, 58kg vagyok és csak maxit hordok. Jó alakom van, de nem szeretem mutogatni a lábaimat. Nem tudom miért. Nincs se x, se szőrös, se O lábam, egyszerűen csinosabbnak érzem eltakarni őket. Talán ami zavar, hogy fehérek, de csak emiatt nem akarok lebarnulni.

Mit gondoltok erről?

Fiatal nők, tőletek is kérdem, ti hordtok maxit?

2023. febr. 28. 18:15
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Cím jav: *lenge hosszúnadrágot
2023. febr. 28. 18:16
 2/25 anonim ***** válasza:
32%

Anno nyáron en olyan fehér pamutszoknyában mászkáltam ami szószerint földig ér és olyan csipőfazon de "pötgős"

Anyám állandóam orrolt miatta aztán ki is vágta :(

A pasikra csak azon hatnak shortokkal meg ilyenek akik máshogy nem tudnak;)

2023. febr. 28. 18:30
 3/25 anonim ***** válasza:
28%

Azt hordj amiben jól érzed magad.

A 174/58-al te nagyon vékony, már szinte sovány lehetsz, amihez a leírt ruhák sokkal jobban is mennek (szerintem). Ilyen alakhoz a nagyon testhezálló, vagy nagyon rövid nem olyan jó.

Viszont én nőként látom igy, nem tudom a férfiak hogy gondolják .

2023. febr. 28. 18:30
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a maxi ruhát, zavar, hogy ott fityeg a lábamnál. Olyan, mintha korlátozna, én meg utálom a korlátokat. Ha viszont kényelmesnek tartanám, azt hordanék. Nem a pasiknak öltözködöm.

Ja, bocs, most látom, én már nem vagyok fiatal nő ☹️

2023. febr. 28. 18:32
 5/25 anonim ***** válasza:

*"pörgős"

Valami ilyesmiben csak nem lepedőanyagbol volt az enyém hanem pamut, aminek súlya is van és csípőre le, kistoppal is jó:)

[link]

2023. febr. 28. 18:33
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan vékony, de hosszú, fehér lábaim vannak és jobb eltakarni őket. Úgy vagyok vele. Mert egy átlag mini rajtam még minibbnek hat. 🤣 A fehérség meg olyan, mintha föld alatt élnék. (Közben csak vigyázok a bőrömre, mert már le kellett szedni egy gyanús anyajegyet)
2023. febr. 28. 18:41
 7/25 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz, ötös. :)
2023. febr. 28. 18:41
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

"Lehet annyira vonzó, mint aki shortot, miniszoknyát?"

másoknak biztos, nekem biztos nem. számomra a nyárnak szexuális szempontból pont az jelenti az egyik fő izgalmát, hogy a sok hónap fázás és beöltözés után végre lengén és fedetlenül lehetnek a testrészeink, egy csomószor megérintjük, megkívánjuk egymást. ezen felül mint ruhadarab, a gyengéim közé tartozik a sort.

ez van, ilyen az ízlésem, másoké meg másféle. nem tetszhet mindenkinek minden.

2023. febr. 28. 18:47
 9/25 anonim ***** válasza:
azért az vicces, hogy egy "férfiak, ti mit gondoltok" kezdetű kérdésnél enyém volt az első férfi válasz
2023. febr. 28. 18:48
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem is kell, csak véleményt kértem. Én meg elfogadom.

Egyébként szerintem nem öltözök nyanyásan. Ha hosszúnacit veszek, akkor crop topot, pántosat hozzá. A maxi ruháim meg ált. nyitott háttal vannak

2023. febr. 28. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!