Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a véleményetek ha egy lány lenge férfi boxert hord?
Figyelt kérdés
mert az sokkal kényelmesebb a bugyit meg nem szeretem annyira2014. dec. 16. 18:07
2/9 anonim válasza:
Bezzeg, mikor én tettem fel a kérdést, hogy szívesebben hordok bugyit, mert kényelmesebb, egyből leb_ziztak...
21/F
5/9 A kérdező kommentje:
2-es mármint férfi bugyi vagy női? :O hogy fér el benne a cuccod?
2014. dec. 16. 18:13
6/9 anonim válasza:
Leszólítom a villamoson és megkérem, hogy cseréljünk boxert... :D
7/9 A kérdező kommentje:
mifelénk nincs olyan :D
2014. dec. 16. 18:26
8/9 anonim válasza:
semmi különös nagy véleményem nincs róla. ha jól érzi magát, akkor hajrá. hordj azt, amit akarsz. és ez bárkire igaz. abba se halok bele, ha fordítva történik valakinél.
9/9 anonim válasza:
Van női boxer is. Miért férfit hordasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!