Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSak nekem tűnik bunkó,nagykép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSak nekem tűnik bunkó,nagyképűnek vagy ez a viselkedés minek tudható be?

Figyelt kérdés
Az egyik szomszéd sráccal hébe hóna lent a házak között véletlen össze szoktunk futni (mind a ketten kutyások vagyunk,neki 1,nekem 2pici kutyám van ) . Bármikor mikor véletlen lent találkozunk meglát (a szeme sarkából és hátat fordít,de csak akkor mer ránk nézni ha van kellő távolság kettőnk között ) De ha kocsival jön haza akkor látványosan néz. Nem bántottunk,nincs mitől tartania,de az kicsit nekem nagyképű viselkedésnek tartom ! Ha én épp a kutyákat nézem (össze ne egyenek lent valamit) akkor látom h néz Mire jó ez? n31
2023. febr. 27. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Sok értelmetlen oka lehet, szóval sokkal egyszerűbb leszarni a fejét.
2023. febr. 27. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félénk inkább, mint nagyképű. Kocsiból néz, mert ott nem tudod megszólítani úgyse. De szemtől szemben igen, így inkább kerül.
2023. febr. 27. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Várja haza az asszony, azért nem lép.
2023. febr. 27. 09:32
 4/9 A kérdező kommentje:
2 nagyon szépen köszönöm ... A kutyák mennének egymással haverkodni de ő nem engedi oda ,az enyémek nem bántanák,negyed akkorák,gondoltam meg kéne szólítanom valahogy?!
2023. febr. 27. 09:34
 5/9 A kérdező kommentje:
3 nincs asszony azt tudom
2023. febr. 27. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Tetszik neked amúgy, vagy miért foglakozol vele?

Szerintem nyugodtan oda mehetsz hozzá, nemhinném hogy bármi baj lenne belőle.

Gondolom tetszel neki azért néz, mi másért nézne annyira?

2023. febr. 27. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
2-es vagyok. Szerintem szólítsd meg. Mit veszíthetsz? Lehet erre vár. Csak kell valami szó szöveg :) 33N
2023. febr. 27. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
7#: Egyetértek, ez lenne a helyes lépés, Kérdező, ha a másik fél tutyi-mutyi.
2023. febr. 27. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Gátlásos, vagy nem valami emberszerető. Inkább kutyabolond.
2023. márc. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!