Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként egy ilyen helyzetben, kivernéd a balhét, vagy képes lennél úri nő maradni és viselkedni?
2023. jan. 9. 17:19
1/12 anonim válasza:
Ágyékon könyökölném és úrinő maradnék. Értetlenül nézném, hogy mi baja van, ahogy mellettem görnyedezik. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Gondolok itt arra, hogy a párod és a családja előtt nem szégyeníted meg a fiút.
2023. jan. 9. 17:22
3/12 anonim válasza:
Jaj dehogynem, jol pofan bsznam.
4/12 anonim válasza:
Velem megtörtént hasonló és úrinő maradtam inkább, egyszerűen szégyelltem volna a témát a nagyobb közönség előtt taglalni.
5/12 anonim válasza:
3
Haha, dehogy nem! Hagy tudja már a kedves család is, hogy nőket zaklat. Sőt, ha lenne valami csaj, aki megkörnyékezné, annak is elmondanám, hogy zaklatott (ilyet mondjuk már csináltam is).
6/12 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy az úrinőként viselkedés azt jelentené, hogy hagyom azt, hogy taperoljanak és jaj, nehogy szegény zaklató megszégyenüljön. Nyilván nem anyáznék és káromkodnék, nem sakálszerű üvöltéssel kezdeném, de határozottan, kulturáltan megmondanám az illetőnek, hogy hagyja abba, mert nem vagyunk olyan viszonyban, és nem szeretném, ha tovább folytatná a tapogatást.
7/12 anonim válasza:
Egy nagy pofon bőrkesztyűs kézzel!
8/12 anonim válasza:
Ja, majd pont szegény zaklatót próbálom megkímélni a megszégyenüléstől, nincs is fontosabb ebben a helyzetben, mint az ő pici méltósága 😂
9/12 anonim válasza:
Bírom ezt az "úrinőséget". Ezzel próbálják bizonyos tetű hímneműek a nőket abba belemanipulálni hogy mindent, de szó szerint mindent el kell tűrni szó nélkül, mert milyen már ha kiállsz magadért. Fúj, csúnya dolog feltűnösködni! Netán kiabálni, pofont adni? Skandallum.
Amúgy kérdező, a te egész életed a pedofília propagálása tölti ki? Akárhányszor feljövök, nincs olyan hogy ne találjak tőled ilyen kislány + vén majom, apuci, vagy kölyök + idősödő asszonyság kérdéseket.
10/12 anonim válasza:
Egy úrinő ilyenkor előreszóla sofőrnek, hogy álljon félre kidobni a szemetet az autóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!