Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "helyesen" viselkedni az ilyen helyzetben?
Jövőhét pénteken hivatalosak vagyunk a párommal egy összejövetelre. Ott lesz egy olyan nő is, aki számomra nem a szívem csücske, beszélgetni sem szeretnék vele és ennek az esélyét is szeretném elkerülni. Az unszimpatikusság úgy alakult ki, hogy a fülembe jutott, hogy a nőnek bejön a párom és szívesen is legyeskedik körülötte, aminek már én is szemtanúja voltam. Hogy kellene viselkedni ilyen nő társaságában, ha pl. beszélgetést szeretne kezdeményezni és én mondjuk nem és ezt szépen a tudtára adni? Vagy: Ha nagyon feltűnősködne a párom környezetében, akkor milyen módon tudom diplomatikusan/intelligensen leállítani? Nem szeretnék cirkuszt, eszemben sincs, éppen ezért teszem fel a kérdést.
Egyébként a párom már elméletileg leállította, viszont a nő ezt nem akarja (szerintem) tudomásul venni, mert semmi sem változott. Munkakapcsolat is van közöttük, szóval nem akar vele összeveszni sem, amit teljesen megértek.
Még sosem voltam ilyen helyzetben... Esetleg valakinek tapasztalata?
Köszi a válaszokat :)
Ne csinálj semmit, nem kell ezt túlagyalni, majd a helyzet adja magát.
Ha a párod nem vevő rá, sőt már le is állította, te minek túráztatod magad főleg előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!