Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző viselkedés ez egy férfitól?
Figyelt kérdés
A férfi kapcsolatban van, de nagyon megtetszik neki egy másik nő. Ilyenkor, hogy ne szenvedjen van, hogy inkább elkerüli, rá sem néz, esetleg bunkózik is vele? Mennyire gyakori, hogy egy foglalt férfi így reagál? Reagálhat egyáltalán így, ha igazán tetszik neki a másik nő?2023. jan. 18. 16:34
1/8 anonim válasza:
Előfordul. Velem bunkózott már egy olyan srác, akinek bár nem volt párja, egyéb okokból nem akart kapcsolatot. Aztán úgy alakult egyszer, hogy beszélgettünk, és elmondta, hogy tetszem neki, de próbálja ezt elnyomni, ezért undok velem.
Jobban örültem volna, ha simán bunkó, de végül az ismeretség köztünk megszakadt.
2/8 A kérdező kommentje:
1# szóval simán lehetséges….
2023. jan. 18. 17:16
3/8 anonim válasza:
Ha tetszel neki, lehetséges. Az nem szerelem, hogy ne akarjon megbántani. Attól még lehet, hogy igazán tetszel neki, dehát ezek csak külsőségek.
4/8 A kérdező kommentje:
3# szóval szerelem esetén nem lehetséges?
2023. jan. 18. 17:33
5/8 anonim válasza:
Hmm..
Lehetséges, de szerintem ritkább. Aki szerelmes, az (szerintem!) inkább távol maradna, de nem lenne köcsög direkt. Bár én elég szentimentális típus vagyok. Ha valaki nem az, az talán bevállalja, hogy a nő utálja meg, annyival is egyszerűbb.
6/8 A kérdező kommentje:
5# nem kell, hogy feltétlenül bunkózzon. A kérdés úgy szólt, hogy “elkerüli, rá sem néz, ESETLEG bunkózik is”. Tehát a kérdés szempontjából az utolsó kritérium csak esetleges!
2023. jan. 18. 17:43
7/8 A kérdező kommentje:
“Multihunter” privátja: “Főnököd?🤣”
Nem, nem a főnököm. Szerintem semmi erre utalót nem írtam, sajnálom, ha neked egyből ez ugrott be.
2023. jan. 18. 18:35
8/8 anonim válasza:
Az, hogy elkeruli meg lehetseges, de hogy direkt bunkozik is? Akkor nem tetszik neki a no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!