Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereket akarunk de neki mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akarunk de neki mar van, en meg nem akarok szegeny lenni. Mit tegyek hogy ne erezzem emiatt gonosznak magam?

Figyelt kérdés

Paromnak van gyereke, akit tamogat.

Nem orulok neki hogy van neki, de elfogadtam mert nem tudtam mast tenni.

Gyereket akarunk, de en az anyagiak miatt nem merek vallalni. Nem akarok szegeny lenni. En nem akarok szukosen elni..eltem eleget mar szegenyen. Nem akarok vissza csoppeni oda.

Viszont ha lenne gyerekunk, es még a sajat gyereket is tamogatna nem tudnank ugy elni ami nekem megfelelne.

Gonosznak erzem magam emiatt, nem mennek ki ezek a gondolatok a fejembol.

Csunya leirni is, de ha nem lenne gyere mar reg gyerekunk lenne. Vagy ha mas lenne a parom akkor is.

Nem tudom mit kellene tennem. Gyereket akarok mar nagyon reg ota, de ebben a kapcsolatban nem lehet

2023. febr. 22. 23:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
32%

40) röviden-tömören: az apa annyival támogatja a gyerekét a bíró által meghatározott gyerektartáson felül, amennyivel csak akarja.

Ha meg egy új gyerek vállalásával nem lehet ezt racionálisan megbeszélni / beosztani, akkor nagyobb problémák vannak a kapcsolatban.

2023. febr. 23. 15:43
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

A gyereket ok

Ezen felül anyukát is kell?

2023. febr. 23. 15:46
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mit kellene tennem. Gyereket akarok mar nagyon reg ota, de ebben a kapcsolatban nem lehet"

Hát nekem úgy hangzik, hogy tudod, mit kellene tenned.

2023. febr. 23. 15:47
 44/46 anonim ***** válasza:
79%

"Tehat csoro. Ket gyerek egy atlag parnak bele szokott ferni. A gyerektartas meg altalaban olcsobb, mintha nala lenne a gyerek es ugy koltene ra."

Te meg rusnya vagy , es meg a penzedert sem kellesz a noknek ami meg rosszabb.

2023. febr. 23. 15:59
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
41 ez tény, de ha az apa többszázezret küld az exnek úgy hogy ezzel a saját anyagi biztonságukat kockáztatja, akkor szimplán idióta.
2023. febr. 23. 16:31
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Az en paromnak is van gyereke az elozo kapcsolatabol, de ha a gyerek anyjat is eltartana, ugy bsznam ki, mint macskat szarni. Teljesen termeszetes, hogy fizeti a gyereke eletet, ki is abrandulnek belole, ha nem foglalkozna vele, na de az nem tartozik hozza, hogy az exet is tamogassa, nem is turnem (ugye mint tudjuk, a gyt a gyereknek jar, nem az ot nevelo szulonek) szoval en elgondolkodnek a helyedben, biztos o e a legjobb valasztas.
2023. febr. 23. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!