Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket akarunk de neki mar van, en meg nem akarok szegeny lenni. Mit tegyek hogy ne erezzem emiatt gonosznak magam?
Paromnak van gyereke, akit tamogat.
Nem orulok neki hogy van neki, de elfogadtam mert nem tudtam mast tenni.
Gyereket akarunk, de en az anyagiak miatt nem merek vallalni. Nem akarok szegeny lenni. En nem akarok szukosen elni..eltem eleget mar szegenyen. Nem akarok vissza csoppeni oda.
Viszont ha lenne gyerekunk, es még a sajat gyereket is tamogatna nem tudnank ugy elni ami nekem megfelelne.
Gonosznak erzem magam emiatt, nem mennek ki ezek a gondolatok a fejembol.
Csunya leirni is, de ha nem lenne gyere mar reg gyerekunk lenne. Vagy ha mas lenne a parom akkor is.
Nem tudom mit kellene tennem. Gyereket akarok mar nagyon reg ota, de ebben a kapcsolatban nem lehet
Erre csak az a válasz, hogy rosszul választottál.
N
Most mit vársz amúgy mit mondjunk?
Gyereket akarsz de nem tudsz ebbe a körülménybe szülni, oké változtass és hagyd el. (Szerencsétlen gyerekének is az lenne a legjobb mert nem tudod milyen szar úgy felnőni, hogy az apád párja utál mint a szart pedig nem szolgáltál rá).
Ezen kívül más lehetőséged nincs. Az nyílván nem opció, hogy ne támogassa tovább a gyereket.
Azon kívül pedig ha ennyit nem tudtok lekommunikálni, hogy az anyagiakat hogyan osszátok be akkor ott az együttélés se tudom hogy működik, ne szülj neki.
Olyan mintha az o gyereke az enyem is lenne mikozben semmi kozom hozza. Tole fugg az eletem. Olyan igazsagtalan ez
Ez nem igazságtalan. Te választottad önként. Ha gyerektelen pasit választottal volna, akkor nem lenne ilyen problémád. Megérti ez a pasi azt, hogy neked nem lehet gyereked, bár szeretnéd, sőt, és szívsz az ex miatt.
Végre egy kérdés ahol a kérdező nem csak utólag okos amikor már gyerek van.
Hány olyan kérdés van ahol a nők már csak akkor gondolkoznak amikor már ott a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!