Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a barátommal, hogy nem akarok magamról intim képeket küldözgetni?
Mondd meg neki, tisztán, egyszerűen. Tedd hozzá azt, amit nekünk ide írtál.
“Kedves XY, nem szeretnék intim képet küldeni magamról, egyszer már megtettem, bíztam benned, de te visszaéltél ezzel a bizalommal. Remélem megérted, ha nem, keress mást, aki küld neked.”
Ha ezek után se érti meg, azt tanácsolom, amit az első válaszoló írt.
Nem tudom, hány évesek vagytok, nagyon remélem, hogy tizenévesek, ott még megértem, sok az ilyen kis f@sz fiú, de ha már felnőttek, valami nagy gond lehet az urad fejében.
N-E-M.
Ha nem érti, akkor gondolkodnod kell rajta, hogy mennyire lehet értelmes. Nem bonyolult szó.
Mit hisztizik mint egy dackorszakos kétéves, ilyen baromság miatt, hogy deeee én akaroooom!!! Szánalom, felnőtt nőtől. Pláne hogy már visszaélt vele.
Nem küldök. Pont. Telefon letesz. Csapkodja a seggét a földhöz.
Hagyd ott, ha nem most, akkor később fogod, sokkal fájdalmasabb út után. Ebből kizárt hogy életre szóló boldog párkapcsolat legyen, akkor meg minek húznád az időt.
Meglátod, a következő barátod mellett még azon is gondolkodni fogsz, hogy miért nem tetted meg előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!