Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereket akarunk de neki mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akarunk de neki mar van, en meg nem akarok szegeny lenni. Mit tegyek hogy ne erezzem emiatt gonosznak magam?

Figyelt kérdés

Paromnak van gyereke, akit tamogat.

Nem orulok neki hogy van neki, de elfogadtam mert nem tudtam mast tenni.

Gyereket akarunk, de en az anyagiak miatt nem merek vallalni. Nem akarok szegeny lenni. En nem akarok szukosen elni..eltem eleget mar szegenyen. Nem akarok vissza csoppeni oda.

Viszont ha lenne gyerekunk, es még a sajat gyereket is tamogatna nem tudnank ugy elni ami nekem megfelelne.

Gonosznak erzem magam emiatt, nem mennek ki ezek a gondolatok a fejembol.

Csunya leirni is, de ha nem lenne gyere mar reg gyerekunk lenne. Vagy ha mas lenne a parom akkor is.

Nem tudom mit kellene tennem. Gyereket akarok mar nagyon reg ota, de ebben a kapcsolatban nem lehet

2023. febr. 22. 23:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
86%
1) mi ebben az igazságtalan? Hogy egy deklaràltan gyerekes pasival jöttél össze saját akaratodból, most meg itt vergődsz azon, ami eleve adott volt? Hallod téged sem az eszedért...
2023. febr. 23. 10:30
 32/46 anonim ***** válasza:
76%

11) "Már várom a szokásos: "Tanúljá imfornatikátot!" benyögéseket."

Ez pontosan miért is hülyeség? Pont olyan, amit meg lehet otthonról is tanulni és távmunkában is kapkodnak érte a munkaadók. Ja, hogy kell hozzá minimális ész, ezért párakat felb.sz a javaslat is?

2023. febr. 23. 10:32
 33/46 anonim ***** válasza:
80%
Ahelyett, hogy olyasmin hisztizel, amit előre tudtál (és vállaltad), az nem opció, hogy nem a pasitól várod az anyagiak biztosítását, hanem még a gyerekvállalás előtt a saját karrieredet erősíted meg...? Tehetnél félre, ill 1-2 év gyes után visszamehetnél jól keresni és akkor nem kéne a királydráma, hogy a te gyerekednek kevesebb jut a pasid pénzéből... ha már ennyire aggódsz a szegénység miatt. De gondolom, ennek valami hatalmas akadálya van és ez is igazságtalan, mint az, hogy a gyerekes pasi, akit választottál, költ a gyerekére.
2023. febr. 23. 10:37
 34/46 anonim ***** válasza:
21%

32.

- Ez úgy működik, hogy MOST kitalálom, hogy az leszek, és 3 online cikk, meg 4 videó megtekintése után, 1 hét múlva, kapok egy milliós fizus melót? >:)

- Van aki buta hozzá.

- Van aki lusta hozzá.

- Van aki lexarja az informatikát. (Ha nem kéne a melómhoz, nem lenne netem, mert nekem nem kell.)

2023. febr. 23. 10:56
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
34) senki nem mondta, hogy mindenkinek menni fog. Attól még a lehetőségekhez mérten ez egy nagyon jó megoldás sokszor.
2023. febr. 23. 11:17
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
34: kiforgathatod direkt a szavaimat, senki nem állította, hogy 4 soutube videó után milliós fizuval fognak kergetni. De ha 1-2 év alatt - megjegyzem sok munkával - megtanulja az ember az alapokat, igenis teljesen elérhető egy korrekt junior fejlesztői pozi home office szerződéssel és minimálbérnél nagyságrendekkel jobb (nem milliós) fizetéssel. Ebbe is bele tudsz kötni? :)
2023. febr. 23. 11:21
 37/46 anonim ***** válasza:
*youtube
2023. febr. 23. 11:21
 38/46 anonim ***** válasza:
32%
36. És 1-2 évig miből éljen, meg mikor legyen rá ideje? És hol tanulja, és mennyiért, főleg, ha 0 a tudása?
2023. febr. 23. 14:35
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

38) azért mentem bele a témába, mert a projektemen két nő is van, aki baba mellett, gyes-en tanult java-t és így kezdett nálunk. Ezer meg egy program és tanfolyam van erre, gyakorlatilag korlátlan tudástárral az ingyenestől a nagyon drágáig.

De hogy mondjak jobbat, a férjemet anno nulla fejlesztői tudással vették fel a cégéhez és az első három hónap intenzív tréning volt heti 40 órában, normális fizetésért. Mert ennyire kellenek fejlesztők a cégeknek. Hadd tudjam már, ebben a szektorban dolgozom és vért izzadok, hogy bővíteni tudjam a csapatomat. Senki nem haluzik 0 tudással milliós fizut, de igenis egy sokkal életképesebb és rugalmasabb karrierút, mint per pill a legtöbb.

2023. febr. 23. 14:45
 40/46 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy honnan veszitek, hogy a kérdező nem dolgozik? Nem mellesleg itt mindenki szerint teljesen rendben van hogy a párja a fizetése egy jelentős részét az exének adja? Azért azt ne felejtsük el hogy a törvény szerint is max a fizetése fele osztható szét a gyerekek közt, vagyis ha lesz még egy gyerek eleve a másikra kevesebb jut. Ezt inkább a kérdezőnek kellene leülnie megbeszélni a párjával, hogy természetes hogy támogatja a gyerekét, de ne úgy tegye hogy később ez az új családja rovására megy
2023. febr. 23. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!