Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok bejön nektek Brad Pitt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bejön nektek Brad Pitt fénykorában?

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 11:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sose tetszett. Se fiatalon, se öregen.
2023. febr. 20. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Nekem volt hasonlo pasim :D

Kisfius arc kék szem felhosszu hullamos haj, zsiványkodós rafkós üzletelgetős laza szerelésben járo vagány srác. Aki ugyanolyan érzelemdús romantikus és nagy szerelem volt az is. De inkább romeos és juliás mert kezdetben nem is találkozhattunk:D

2023. febr. 20. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
A Joe Blackben helyes.
2023. febr. 20. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
A teste jó, kellemes vonásai vannak, objektíven nézve egy jó pasi. Csak nekem valahogy baromira nem szimpatikus.
2023. febr. 20. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Tetszett 20 éve és most is.
2023. febr. 20. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az a típus, akik a legjobban tetszenek, de tény, hogy fiatal korában jó pasi volt.
2023. febr. 20. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, melyik filmről beszélünk. A hét év Tibetbenben kifejezetten jól nézett ki, a Ha eljön Joe Blackben pl. már nagyon olyan tipikus hirtelenszőke amerikai szépfiú stílus, az már nem annyira tetszett.
2023. febr. 20. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Objektívan nézve látom, hogy jó pasi volt, tehát azt semmiképp nem lehet rá mondani, hogy csúnya, de engem nem fogott meg sosem.

Sosem értettem, hogy a Szenvedélyek viharában c. filmben miért mindenki érte van oda, mikor Aidan Quinn szerintem sokkal helyesebb volt.😅

2023. febr. 20. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mert a szőke hapsik sose voltak a zsánereim. Azért persze megállapítottam, hogy helyes/jóképű, de nekem nem kellett volna akkor sem és most sem, mert más típusú férfiak jönnek be.
2023. febr. 20. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

Nem tetszett soha, majmos az állkapcsa. Egyet kell értsek Shania Twainnel.

Okay, so you're Brad Pitt

That don't impress me much

2023. febr. 20. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!