Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfit fog választani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfit fog választani magának egy olyan lány, aki zűrös családi háttérből jön?

Figyelt kérdés
Akinek olyan emlékei vannak, hogy 15 éves korában mikor hazament egy randiról, akkor a részeg apja nyitott ajtót, aki bűzlött az italtól. Azonnal egy pofont adott neki, hogy "hol voltál, te kis k**va?" Ezután levette a derékszíjját, és megverte vele. Mikor pedig az anyja után kiabált segítségért, az nem tudott neki segíteni, mert bedrogozva ült a konyhában, és azt sem tudta, hol van.
2023. febr. 18. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, talán nem kellene rögtön leírnod a lányt.

Azt megértem, miért nem tudtad őt elfogadni a problémáival együtt.

Na de, honnan tudod, később mennyire érik be nála ez a dolog?

Saját példa: családi háttér- nárcisztikus apa, párkapcsolat- narcisztikus férj.

A férjemtől tavaly elváltam, apámmal ritkán beszélek, és aki iránt most komolyabban érzek, az a tökéletes ellentettjük.

Úgy érzem, jó úton járok...ennyit erről

2023. febr. 18. 14:52
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő írta le a csajt. Hanem esélytelen a csajnál. Es azt gondolja nem kell neki a rendes joember mint ő biztos egy mocsok verőemberhez vonzódik csak egy ilyen.

Nem tudja hogy normalis nő se vonzódik csak azert ha rendes valaki. Ennél több kell normalis hátterű nőknek is a szerelemhez meg mindenhez.

2023. febr. 18. 14:54
 33/51 anonim ***** válasza:
2-es, ha jól tudom, ismétlési kényszernek hívják. Ismerősség-érzés. Te még soha nem szembesültél ezzel a saját életedben? Lehet, hogy te egészséges környezetből jössz.
2023. febr. 18. 14:55
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy a jelenlegi kapcsolatod, akivel érzed is, hogy jó úton haladsz boldogságban teljen! Minden jót kívánok!

♡♡

2023. febr. 18. 14:56
 35/51 anonim ***** válasza:

Mivel te úgysem kerülnél a hatása alá, mert nem érdekelnek a beteg mintázatok, nyugodtan kérdezd meg majd mégis egy év múlva, öt év múlva, tíz év múlva.

Egy másik válaszra: mi az a halálra kínzott kislány naplója? Nem hallottam ilyenről.

2023. febr. 18. 14:57
 36/51 anonim ***** válasza:

35

[link]

2023. febr. 18. 15:03
 37/51 anonim ***** válasza:
Végig ugy volt vele a kislány hogy ő a hibás. A gyerekek feltetel nélkül szeretnek elhiszik hogy a (nagy)szülőnek van igaza, es a világ is olyan. Ő valszeg ha túléli, ugyanolyan gyilkos lenne. Mert nagy valoszinűséggel másolta volna a mintát. Mert nem latta meg hogy helytelen az amit vele tesznek. Halála napján is önmagát hibáztatta csak.
2023. febr. 18. 15:07
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
A minták kötsög dolgok... Tudom, teljesen jól fel tudom mérni, hogy kit, milyen férfit kellene választanom. De ez csak a tudatos szint, és vonzódni nem vagyok képes hozzájuk. Azokhoz voltam, akiknek nem kellettem vagy nem eléggé, tojtak rám, könnyedén megváltak tőlem - pont, mint az édesapám. Most pedig már úgy tűnik, senkihez sem, úgy kiégtem vagy tönkrementem. És vonzalom nélkül nekem nem megy. Cseszhetem a fene nagy tudatosságot, az összefüggések felismerését, mert ennek megváltoztatásában még pszichológus sem tud segíteni. Ha valaha az életben képes leszek még vonzódni valakihez, gondolom, az is olyan lesz, aki elérhetetlen.
2023. febr. 18. 17:10
 39/51 anonim ***** válasza:
38. folyt. És akkor majd ezt a valakit hagyom a fenébe, mert tudom, józan ésszel belátom, hogy semmi értelme. Meg azt is tök jól tudni fogom, hogy egyébként miért ő kellene annyira. Nagy eredmény. Ettől még ugyanúgy vagy egyedül leszek, vagy olyannal, aki ugyan egészséges választás lenne, csak épp nem vágyom rá, hogy kartávolságnál közelebb legyen hozzám...
2023. febr. 18. 17:17
 40/51 anonim ***** válasza:

"Ettől még ugyanúgy vagy egyedül leszek, vagy olyannal, aki ugyan egészséges választás lenne, csak épp nem vágyom rá, hogy kartávolságnál közelebb legyen hozzám..."

Még mindig jobb, mintha tojna rád, ahogy fogalmaztál.

Tanuld meg értékelni magad és szeretni (jobban). Ezzel nem azt mondom, hogy nem szereted magad. Hisz honnan tudhatnám. Csak azt szeretném szeretettel neked üzenni, hogyha megtanulod magad értékelni, akkor nem fogsz olyan kapcsolatokba benne maradni, és nem is fogsz erre vágyni!! ahol tojnak rád. Attól, hogy ezt kaptad sajnos gyerekként, amiről te nem tehetsz, nem kell, hogy most is ezt kapd.

Pl akit mondasz, hogy egészséges választás lenne kezdj el rá úgy tekinteni, hogy magadért meghozod azt a döntést, mert megérdemled, hogy azt választod, ami egészséges. A belső gyermeked is arra vágyik, hogy az egészséges párkapcsolat mellett döntsd. Fogadd el ezt, mint új valóságot. És ha így tekintesz erre, akkor az egészséges választású partnerbe is feltudod fedezni az értékeket, mert ez a helyes. Fogadd be ezt a belsődbe, a lelkedbe. Ne légy áldozat vagy olyan, aki azt mondja, hogy ha gyerekként ezt kaptam, hogy elérhetetlen volt édesapám, akkor most is csak ezt érdemlem. Igenis megérdemled a szeretetet. Szabadítsd magad fel az önkorlátozó hiedelmeidtől. Szeretettel.

2023. febr. 18. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!