Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfit fog választani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfit fog választani magának egy olyan lány, aki zűrös családi háttérből jön?

Figyelt kérdés
Akinek olyan emlékei vannak, hogy 15 éves korában mikor hazament egy randiról, akkor a részeg apja nyitott ajtót, aki bűzlött az italtól. Azonnal egy pofont adott neki, hogy "hol voltál, te kis k**va?" Ezután levette a derékszíjját, és megverte vele. Mikor pedig az anyja után kiabált segítségért, az nem tudott neki segíteni, mert bedrogozva ült a konyhában, és azt sem tudta, hol van.
2023. febr. 18. 14:07
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
91%

Az ember, amilyen mintát lát gyerekkorban azt fogja keresni.

Ebből vagy ki tud törni, vagy nem.

Ha tudatosítsa magában, hogy "nekem ez nagyon rossz volt gyerekkoromba, ugyan a szüleimet nem tudtam megválasztani vagy azt, hogy milyen helyre születtem, sajnos az eldőlt. De abban viszont tudatosan fogok dönteni, hogy ne ilyen párt válasszak, ne ilyen jövőt szánjak a gyerekeimnek. Tudatosan megválogatom, hogy kit engedek magamhoz közel. Bár alkoholista mergező környezetet láttam, nem muszáj, hogy ilyen mintát vigyek tovább."

Ha ezt így átlátja, akkor van esély, hogy ne ugyanazt a mintát válassza, ami már az ismerős. Ha nem látja át, akkor bele csúszhat ugyanabba a sz*rba.

2023. febr. 18. 14:17
 12/51 anonim ***** válasza:

Mindenki szív valamivel. Van aki beteg, van akinek a kapcsolatai betegek, van aki szegény stb.

Mindenki szív valamivel mi csak azt tudjuk választani, hogy mivel szívunk.

2023. febr. 18. 14:18
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnak tudatosan valasztani mert a tudatalatti teljesul!

Ismerek bantalmazott nőt aki mindig arrol kepzelgett hogy szerető tamogato társa lesz aki szereti becsuli es boldog.

Sorra megtalálta mégis a verőembereket!

Tudatosan teljesen mást akart.

Ez nem igy mukodik hogy en eldontom majd.

2023. febr. 18. 14:18
 14/51 A kérdező kommentje:

Hát, nekem az volt a furcsa az ismerkedés közben, hogy észrevettem, hogy nem igazán tud engem értékelni. Állítólag küzd a toxikus vonzalma ellen, de nem tudom, mi lesz ebből. A volt pasija egy jóval idősebb manus volt, aki kifejezetten elnyomó volt (kb. mint amilyen az apja lehetett).

Nem tudom mi lesz vele, én megszakítottam vele a kapcsolatot.

De pszichológiai szemszögből érdekes lenne tudni, hogy végül milyen pasi mellett köt majd ki.

2023. febr. 18. 14:21
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneknek a papucstipusok az tényleg helyből off lesznek mindig.
2023. febr. 18. 14:23
 16/51 anonim ***** válasza:
Idővel rájön, hogy ne projektálja az üldöző részét és akkor önmagában fogja meglelni azt amit addig kívül látott.
2023. febr. 18. 14:23
 17/51 anonim ***** válasza:

"Ismerek bantalmazott nőt aki mindig arrol kepzelgett hogy szerető tamogato társa lesz aki szereti becsuli es boldog.

Sorra megtalálta mégis a verőembereket!"

Nem tartott senki kést hozzá. Az egy dolog, hogy sorra megtalálta, de a döntés, hogy ezek mellett dönt, ő hozta meg.

Pl hogyha egy fiú előtt az a példa, hogy alkoholista apa mellett nőlt fel. És ő felnőve mégsem lesz az, mert felülkerekedik. Meglátja az apja önpusztító tevékenységét. Valaki meg ugyanúgy alkoholista lesz, mert nem tud felülemelkedni.

2023. febr. 18. 14:25
 18/51 anonim ***** válasza:
32%

Hiába az is rájön.

A tudatos én nem tudja felulírni a tudatalatti ént. A tudattalan én a vezér. Akarhatsz te bármit.

Meg ha ez mindenkinek menne nem áldoznának be családokat is munkahelyi szexért sokan.

Meg nem esnének szerelembe emberek random olyanokba is akikbe nem kéne vagy, plátóikba.

Nem a tudatos én vezeti az embert. Tanulhatsz meg járhatsz pszichologushoz.

Lehet aztán überokos. Konyvet is irhatsz.

Mégsem a tudat fog vezetni teged hanem a tudatalatti.

2023. febr. 18. 14:27
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
17 szerelmesen már senki nem marad objektiv. A bántalmazók se kezdik pofonnal.
2023. febr. 18. 14:27
 20/51 A kérdező kommentje:

De azért szerintem lehet látni a kis dolgokból, hogy ki milyen ember lesz. Szerintem sokszor le lehetne leplezni egy bántalmazót is, a kapcsolat elején.

2023. febr. 18. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!