Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, átlag vagy inkább alacsony lányt választanátok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 11:41
A kérdező szavazást indított:
Magas
Átlag magas
Alacsony
24 szavazat
1/10 anonim válasza:
Az alacsony cuki csajok jönnek be, de a nagy intimem miatt volt már kellemetlen szitu miatta.
2/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, mert. Mindegyiknél magasabb vagyok!
Igaz szereztem be egy 20cm sarkú pleasert! Nagyon izgi, minden nő brutál magas lesz tőle...
3/10 anonim válasza:
Mi számít magasnak, átlagosnak és alacsonynak?
4/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, valahogy ez sosem érdekelt, 185 cm vagyok, nagyon ritkán találkoztam nálam magasabbal,de még az se zavart. Inkább az arc számít, meg hogy milyen feneke van.
5/10 anonim válasza:
3-as:
Én nőként úgy tudom, hogy kb. 160-ig alacsony, 160-170 között átlagos, és 170 fölött magas.
6/10 anonim válasza:
olyan 175 egy lány nekem tökéletes:) 25f
7/10 anonim válasza:
155-160 centisek a zsánereim. Alacsony vagyok en is (172 cm)
8/10 anonim válasza:
Szép testarányokkal rendelkező átlag magasságú nők az eseteim. A túl alacsonynak fura a lába
9/10 anonim válasza:
Magas. Nem akarom hogy a gyerekem egy kis seggdugasz legyen. Minden alacsony ember egy vérbeli vesztes.
10/10 anonim válasza:
Magas nő. Én is magas férfi vagyok, a magas nők jönnek be. Még a 180 centis nő is szinte egy fejjel alacsonyabb nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!