Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy határozott nő félelmetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy határozott nő félelmetes számotokra? Ha választani kellene hogy ő vagy egy félénkebb lány melyiket akarnátok?

Figyelt kérdés

Határozott: tudja mit akar egy kapcsolatban és az életben, vannak komoly tervei, ha arról van szó akkor odalép hozzátok

Félénkebb: még nem sok elvárása van semmivel szemben, életben is csak sodródik, sose lépne oda senkihez

2020. máj. 8. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Egyiket sem. Az elsőt azért, mert irányító típusnak tűnik, a másodikat meg azért, mert céltalan.
2020. máj. 8. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a határozottság nem csap át parancsolgatásba és törtetésbe, ha az illető képes a kompromisszumra, ha képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, és nem játszik durcás királykisasszonyt, akkor az első típust választanám. Más kérdés, hogy ki mennyire szépíti meg a valóságot, adott esetben egy karrierista, önfejű, elnyomó típusú nő is hiheti magáról azt, hogy ő csak határozott.
2020. máj. 8. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Félénkebb nőt inkább választanék, fenének se hiányzik valami hatalmas egóval rendelkező feminista szörnyeteg. Ők azok akik az első problémánál már szaladnak is a következő tinder matchre.
2020. máj. 8. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Az elsőt.
2020. máj. 8. 10:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nem mondanám parancsolgatósnak, inkább nő szeretne maradni és nem domina. Szimplán tudja azt, hogy 25-30 éves korára mit szeretne elérni, tudja hogy milyen pasik jönnek be neki. Nem mondanám hogy hatalmas egója lenne, sőt szinte mindig magában keresi a hibát és úgy próbál fejlődni

Másik lány se parancsolgat sokat, bár ő a barátnői között mindig hangosabb. Komolyabb tervei nincsenek, hiszen a szülei mindent megadnak neki és eszébe se jutott, hogy mi lesz nélkülük. Ő tipikusan az a személy, aki a csoportmunka alól kibújik mert épp vásárolni megy és az fontosabb. Később is ha valami hiba derülne ki, akkor is másra fogná, sokszor eszébe se jut, hogy talán neki is kellett volna dolgoznia.

2020. máj. 8. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
A másodikat a gyenge, szintén céltalan férfiak fogják választani.
2020. máj. 8. 10:57
 7/12 Noren1989 ***** válasza:

Bármelyik, lassan.

Az elsőben nem hiszek , a kettesből meg annyit látta, mit égen a csillag.

2020. máj. 8. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...

16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...

A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetődzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...

25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem...

28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett.

Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...

31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. ő valóban a földön járt. összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...

Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek JÓ NAGY MELLEi vannak..

2020. máj. 8. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a fajta határozottság a félelmetes. Összekevered a dolgokat. Az, hogy tudja mit akar az életben, az alap. Ez egy jó tulajdonság. Viszont ne legyen házisárkány, viselje el az ellenvéleményt, legyen kompromisszumkés és alapjáraton kedves, jóindulatú természetű. Ez nem félénkség kérdése. Egyébként pedig lehet valaki bizonyos szituációkban félénk, ezzel semmi gond nincs. Attól még lehetnek normális céljai.
2020. máj. 8. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ a férfi milyen habitusú. Ha jómaga is ambiciózus, tervei vannak és ki tud állni, akkor egy nyuszika neki kevés lesz. A lusta, céltalan férfiak meg hasonlóan céltalan nőket tartanak meg maguk mellett.

Igazából ha a két fél közül az egyik többre vágyik, a másik nem, úgyse fognak összeilleni.

2020. máj. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!