Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány közül választani ésszerűen?
Érdekes módon eddig akárhogy kerestem senkit sem találtam, most pedig hirtelen egyből van két lány. Röviden: az első lány nagyon régóta tetszik nekem, vele most elég komoly beszélőviszonyban vagyunk, rengeteget társalgunk viszont nála nem tudok biztosat, hogy lesz-e valami, de nagyon rendes, kedves, figyelmes velem ezért nem szeretném lepasszolni csak úgy, pofátlanság is lenne a második lányért akit nemrég ismertem meg és tudom, hogy odáig van értem, nála nem kellene sokat teperjek, ő is szép de annyira mégsem mint az első, belsőleg biztosan ő is normális, vele még nem beszéltem túl sokat mert nem akarom még véletlenül sem, hogy kiderüljön, hogy ő is képbe van.
Próbáljak továbbra az elsőre koncentrálni szem előtt tartva, hogy nem olyan 100% az esélyem mint a másodiknál?
Nem vagyok szoknyapecér és egyiket sem szeretném megbántani, vagy mind a kettővel viszonyt folytatni.
Nekem az egészből csak annyi jött át, hogy egyik sem fontosabb neked, mint a másik, inkább a "biztos győzelemre" mész, méghozzá minél gyorsabban.
Adj egy kis időt magadnak, hogy félreérthetetlenül átbillenjen a mérleg valamelyik oldalra.
Köszönöm szépen utolsó két valaszolonak, totálisan jól megértették a helyzetemet, hármas felnyitottad a szemem tényleg az "első" lányra kell koncentrálnom.
Az is igaz, hogy a biztos győzelem fontos lenne, de az első lány sokkal fontosabb, vagyis ő számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!