Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előnytelen csajok tudják magukról hogy nem jó csajok?
Én tudom hogy ronda vagyok, és sajnos drága plasztikai műtét nélkül nem tudok változtatni rajta.
Nem is randizom, soha nem készítek magamról fényképet. Nincs közösségi médiás oldalam, kivéve a Facebookot, de azt meg nem használom. Nem posztolok, nem likeolok, nem is lépek be, csak évente párszor.
Gyakran gondolok arra, hogy bárcsak szép lennék, de sajnos a smink, frizura, fogyókúra, sport, önbizalom, ruhák, stb nem elég ahhoz hogy széppé varázsoljon.
Az időmet a hobbijaimra szánom, a családomra, a pihenésre.
N
Honnan tudná hogy csúnya?
Hiszen ha kitesz egy képet a facebookra, 99%- ban lájkolják és írják neki az ismerősei: "-Jaj, Te olyan szép vagy!".
Ezt a cigók szokták, hogy gyémántos hercegnő meg ilyen baromságok. Esetleg pár 70 IQ alatti white trash.
Az meg téged jellemez, ha ilyen ismerőseid vannak.
"Ki szerint nem jó csajok?"
"Szóval nézőpont kérdése."
Tudod bogaram ez úgy működik, hogy megkérdezel 100 férfit, hogy hányas csaj vagy 10es skálás és ha mondjuk a 80% azt mondja, hogy 9 vagy 10 es akkor valószinűleg igaz, de ha azt mondja 80% hogy 2-es vagy akkor nem lehetsz jó csaj ez egyszerű! Miért kell tagadni a valóságot?!
#26:
Mi nők kicsit bonyolultabbak vagyunk. Nem csak a külső számít. A belső is. A stílus is. Az intelligencia. A műveltség. A humor. A kedvesség.
Röviden: te ezzel az egy válasszal buktál hat pontot.
Nekem nem gond, én nem ismerkedek. 😉
26
“Bogaram”, nem én tagadom a valóságot, hanem pont azok a gyökerek, akik nekiállnak visszautasítás után pattogni, hogy miféle igényeim vannak, hogy ők nem felelnek meg, örülnöm kéne inkább, mert nem vagyok szép nő. A férfiak 80%-a meg egész mást mond.
Szerintem azoknak a többsége, akik itt napi szinten írogatnak a nők beképzeltségéről és felháborító válogatásáról, pont ilyen sértett kis gyökerek.
27.
Igaz! A legtöbb nő belülről rohad
29
Te is, szóval nézd a jó oldalát: sok nő illik hozzád, társak lehettek a rohadásban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!