Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a jelenlegi helyzet 3....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a jelenlegi helyzet 3. világháborúvá fajulna, az véget vetne az incelizmusnak és feminizmusnak?

Figyelt kérdés

Jelen helyzetben nem kizárt a helyzet eszkalációja. Nukleáris háború valószínűleg nem lesz, így a nőket biztosan nem érinti a veszély. Viszont az USA már egyre nyíltabban benne van a konfliktusban, itt Európában a lengyelek és a britek egyre kevésbé bírnak magukkal. De Putyin oldalán is már sorakoznak fel a keleti csatlósaik, Fehéroroszország, Irán, Észak-Korea már fél lábbal benne vannak a háborúban. És ha elindul a lavina, ki tudja a többi jelentősebb hatalom hová sorol, és hová kerülünk majd mi. Stb.

Ez még csak egy lehetséges folyamat, egyelőre még nincs 3. vh, de ha lenne, akkor az pontot tenne az incelizmusnak és a növekvő feminizmusnak a végére?

Nevezetesen is az incelizmus az a jelenség, hogy rengeteg férfinak nem jut nő, így kényszerűen egyedül élnek, társtalanul, magányosan. Ez a jelenség hatalmas férfi tömeget érint. Ha háborúba sodródna a világ, akkor ez a jelenség alighanem csökkenne vagy megszűnne, hiszen vagy háborúzni mennének a férfiak, vagy ha megúsznák azt, akkor előbb utóbb jutna nekik nő.

A feminizmus pedig nem más mint a hasonló problémák miatt elhatalmasodott nők túlhatalma a társadalomban, ami már sok évtizede tart és növekszik, ha azonban az élet nem sodorná ennyire a szelet a nők vitorlájába, ez a jelenség is megszűnhetne.

Szerintetek is ez történne? Egy újabb világháború ezeket a dolgokat erősen csökkentenék, vagy megszüntetnék?

2023. febr. 13. 22:00
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
3%

29. Ezt kinek írod? 😂 Ha nekem, akkor meghívlak egy ebédre a saját családom körébe, lásd mennyire élek magányosan és mennyire sz*r az életem. 😂😂😂

Az én életem pontosan ott tart ahová azt a múltban terveztem, sőt ha őszinte akarok lenni, jó al több mindent értem el mint amennyit valaha is gondoltam. Ezért hálás is vagyok a sorsnak, a családomnak, a feleségemnek, a gyerekemnek. Nem akarlak megbántani de ha rám céloztál egy nagyon mellé ment. Ha az incelkedőkre, akkor boccs.

Egyébként sem venném magamra, egészséges az önértékelésem.

2023. febr. 14. 09:47
 32/46 anonim ***** válasza:
71%
Feleség. 🤣🤣🤣
2023. febr. 14. 10:04
 33/46 anonim ***** válasza:
84%

A feminizmus talán pont ott kezdődött, hogy a haborúban amikor minden valamire használhato férfi harcolt, es meghalt, akkor a nők rajöttek hogy ők is megtudnak bármit csinálni, nemcsak szülni meg szolgálni az urukat amire évszázadokon keresztül kényszerítve voltak.

Amugy pont az ilyen puhány incelek halnának meg leghamarabb, nem pedig az erős férfiak.

De ha túl is élné némelyik, hat inkább valasztanék egy fél lábú rendes férfit, mint egy ilyet.

A masik viszont, hogy aki a frontra kikerülne, az miutan látná százak halálát, biztos hogy nem az lenne utana a legnagyobb problémaja, hogy a saját 10/3-as külsejéhez, es az elviselhetetlen természetehez nem kap 10/10-es szolgalelkű topmodell külsejű csajt.

2023. febr. 14. 10:11
 34/46 anonim ***** válasza:
8%

"Férfiaknál is van. Bőven és gusztustalanabbul."

és? ez nem változtat azon, hogy a női munkahelyek is gyakran baromi mérgezőek, különösen a közszférában. nem látom, hogy akik érzéketlen hajcsárok osztályvezetőként vagy undorító szarkeverők beosztottként, azok miért pont országok vezetőiként viselkednének másképp.

2023. febr. 14. 11:14
 35/46 anonim ***** válasza:
49%
Nem fog kitörni. Modern technikát nem ad csak úgy át egy szegényebb ország az ukriknak. Milliárdos technikáról lemondani, csak azért, mert kéri? Olyanokat adnak, amiket amúgy is leselejteztek volna. Szóval ahgyjuk inkább. Azokat vezetni is tudni kéne és kellene, mert napról napra kevesebben vannak. Ha a nőket is besorozzák, ott lesz vége a háborúnak, de a nyomik és szefósok besorozása is jelzésértékű, hogy közel a háború vége.
2023. febr. 14. 11:19
 36/46 anonim ***** válasza:
77%

35

És? Ez most hogy jön ide?

2023. febr. 14. 13:40
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Kipusztulna az emberiség ha lenne III. Vh, szóval az inceles, feminista dolgok is eltűnnének örökre.
2023. febr. 14. 19:55
 38/46 anonim ***** válasza:
3%
A gyk-n a nőkről csak jót, a férfiakról csak rosszat! A nők a világegyetem csodái, a tökéletesek, minden de minden jogot csak nekik, a férfiakat meg a pokolba. Minden rosszról csak a férfiak tehetnek, a mai napig extrém elnyomásban tartják a nőket. Ki kell zárni a férfiakat az iskolai rendszerből, a munka világából, ugyanis az iskolai rendszer összes hibáiról is ők tehetnek. Visszamenőleg 10000 év bűneiért meg kell lakolni a férfiaknak, legyen az idős vagy fiatal. Rabszolgasorba kell vetni az összes férfit, elvenni tőlük még az élet jogát is. Ezzel párhuzamosan a nők jogait kiterjeszteni bármire. Törvénybe kell iktatni a férfiak gyalázását nyilvánosan, főleg a fehér férfiakét. A fehér férfiak nem csak a nők brutális elnyomásáért felelősek, hanem a rasszizmusért, az bűnözésért, a kirekesztésért. A fehér, heteró, családos férfiak lennének a z adu ászok, az ő gyalázásukért állami érdemrendet kellene adni, persze csak a nőknek. Emellett törvénybe kellene iktatni hogy a nők alanyi jogon kapjanak phd végzettséget, és soha ne keljen nekik dolgozni, a munka az a rabszolga fehér férfiak dolga lenne. Éljen a feminizmus, az emberiség utolsó tökéletes vívmánya. Ha ez megvalósul, leszáll a földre a Menyország!
2023. febr. 15. 10:46
 39/46 anonim ***** válasza:
77%
#38 jajj de érzelmesek vagyunk. fejezd be a hisztit.
2023. febr. 15. 12:29
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
#38 Csak azért tudom, hogy ez szarkazmus, mert nincs legalább 4 pipád. Aki komolyan gondolja mindezt, annak van.
2023. febr. 15. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!