Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelted volna ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelted volna ezt a szituációt és mit tennél a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval pár info a történet előtt: 7 éve vagyunk együtt barátommal, ő bejár mindennap melóba, én kb 90%-ban itthonról dolgozom, néha megyek csak be irodába, illetve elég sokszor lemegyek a panel elé Iqosozni, sétálni.

Ami történt (bocsi hosszú lesz): néhány hete, talán már 1 hónapja is, hogy reggel pont indultam volna irodába, pakoltam a kocsiba befelé a cuccokat és a nagy sietségben a táskám a kocsi tetején felejtettem. Beültem az autóba, már indultam volna, mikor odajött egy srác és el kezdett mutogatni felfelé. Egyből beugrott a táska, kipattantam levenni, közben röhögtem magamon milyen szerencsétlen vagyok és megköszöntem neki, aztán elindultam. Kb 7-8 nappal később a kocsim megint ugyanott parkolt, ahol a fenti incidensnél is és reggel, amikor lementem cigizni, láttam hogy van egy papír a szélvédőn. Az a srác volt.. Írt egy levelet, hogy ő lenne az, aki szólt a táska miatt és hát neki nagyon szimpatikus voltam meg bájos és szívesen megismerne, ha szingli vagyok. Megadta a számát, hogy Viberen beszéljünk, ha gondolom. Lefagytam, hirtelen nem is tudtam mit reagáljak, őszintén én nem is igazán emlékeztem a srácból semmire, még a hajszínét se tudtam volna megmondani, nem értettem ő ennyiből hogy találhatott annyira szimpinek, hogy levelet is írjon. Na mindegy. Elsőre úgy gondoltam jó fej tőle, de hát van barátom, nem írok. Aztán úgy voltam vele, ha már vette a bátorságot talán annyit megérdemel, hogy tudja megkaptam a levelét, de nem vagyok szingli. Végül elmondtam barátomnak mi történt, ő maga is azt javasolta, hogy annyit szte megírhatnék, hogy köszi, kedves tőle, de van párom. (Nem egy féltékeny típus :D)

Nos végül megírtam neki ezt, váltottunk még pár szót, aztán én ennyiben is hagytam, ő viszont valahogy nem fogta teljesen az infót, mert azóta többször is írogatott, néha tök semmiről, hogy vagyok meg ilyenek, néha viszont azzal kapcsolatban, hogy milyen kár, hogy van barátom blabla és hogy amúgy ő szokott engem látni a ház előtt néha, ha cigizem, csak nem akart odajönni, de ha gondolom legközelebb odajön. Na itt kicsit kezdett “ijesztő” lenni a szitu, hogy ő figyelget engem, ha lent vagyok meg mit tudom én. Elmondtam neki világosan, hogy van barátom, nem szeretnék ismerkedni, én csak kedves akartam lenni, meg mindig 1-2 szavakat írtam csak vissza, hogy vegye a lapot. Viberen letiltani nem tudom, hogy lehetne, de ezután szerencsére nem írt egy ideig. Viszont múlt héten a semmiből odajött, mikor lent voltam. Tök gáz volt, nem vagyok az a bunkó típus, nem akartam elküldeni a francba, de megkértem, hogy tartsa tiszteletben, hogy nem akarok tőle semmit. Mondta, hogy csak barátként jött oda, ami nyilván nem igaz, hisz egyértelműen kifejezte, hogy tetszem neki. Ezeket már el se mertem inkább mondani barátomnak. Mivel nem messengeren beszéltünk, hogy le tudjam tiltani, hanem tudja a számom, így tiltani gondolom nem lehet. Azóta nem írt és elhatároztam, hogy ha ír se fogok innentől válaszolni, de bsszus konkrétan bármikor belefuthatok a ház környékén. Nem voltam még hasonló helyzetben, ti mit tennének?

2023. jan. 10. 00:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, hogy az a “néhány hét” már 2 hónapja volt. 😀
2023. jan. 10. 00:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod a barátodnak és majd beszél vele, ha úgy van. Ha nem agresszív, akkor nincs semmi. Vannak ilyenek sajna. Az elején nem lett volna szabad reagálni rá.

Én nem finomkodnék vele.

2023. jan. 10. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

OSTROM. Mi férfiak a női "NEM"-et úgy értjük: "TALÁN". Ezért küzd.

Meg őszintén? Rüheljük azokat a nőket, akik az elején adnak jelet, aztán jönnek a "Van kanikám!" kártyával.

2023. jan. 10. 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Viberen is le lehet tiltani. Tiltod a számot a névjegyekben, és Viberen is gondolom, automatikusan tiltja, mert ugye az a számhoz van kötve. Ettől persze még személyesen odamehet, de ha elküldöd párszor, csak megérti. Végső esetben a barátodat küldöd hozzá.
2023. jan. 10. 01:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen valószínűleg kár volt reagálni, de nem rossz szándékkal tettem, csak nem akartam úgymond bunkó lenni vagy hogy is fogalmazzak. Úgy voltam vele, hogy a bátorságát értékelem, legalább tudja, hogy megkaptam a levelét. Bár lehet, ha nem írok, akkor is betalált volna a ház előtt, hisz akkor akár azt is hihette, hogy nem kaptam meg vagy szingli vagyok, ki tudja.

Köszi a tanácsot, valószínűleg, ha újra ír szólok barátomnak és nem leszek már én sem kedves. Agresszívnak amúgy nem mondanám.

#2 Neked meg nem tudom mi bajod, a nem NEM-et jelent, az igen meg igent, nem olyan nehéz. Én is rühellem azokat a pasikat, akik ugyan próbálkoznak, de az elutasítást már nem bírják elfogadni. Semmiféle jelet nem adtam, megírtam, hogy köszönöm megtaláltam a levelét, de van párom. Nektek amúgy (tisztelet a kivételnek) tényleg semmi nem jó. Ha azt mondod van párod, tuti hazudsz, de van akit nem is érdekel. Ha közlöd nem az eseted, akkor felszínes vagy és még nekik áll feljebb. De ha megköszönöd és kedvesen utasítod el, azt máris “jelnek” veszik meg talánnak. Nem értem esküszöm..

2023. jan. 10. 01:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Akarom írni #3, nem 2.
2023. jan. 10. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

#3! Milyen jelet, te szerencsecsomag? Igen, direkt jelből fent hagyta a táskáját a kocsiján 🤦🏽‍♀️

Csak a saját nevedben beszélj. Szerencsére a többi pasi nálad azért értelmesebb.

2023. jan. 10. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

én nem írtam volna neki semmit.

szerezz be egy paprikasprayt, sötétben ne menj ki egyedül...

tudja a neved, a számod, a címed, a rendszámod... a helyedben félnék.

2023. jan. 10. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne titkold el a párod elől, ha már nem egy féltékeny típus, bajod neked nem lesz belőle, de tudja már kinek a csomagtartójában keressen, ha eltűntél. Nem árt, ha tudja, hogy van egy zaklatód.

Ezenkívül egy szót se váltanék a másikkal soha többé, ez alap. Se személyesen , se máshogy. Sajnos azt, hogy kukkol, már nem tudod megakadályozni, esetleg menj máshova cigizni, ablakba, a ház másik oldalára. Mást nem nagyon tudsz tenni, sajnos. Hülyék mindenhol vannak.

2023. jan. 10. 03:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem válaszoltam volna neki semmit. Még akkor sem, ha ettől bunkónak tűnök. Főleg nem viberen vagy a saját számomon. Az alap illem és némi kedvesség sokaknak félreérthető.
2023. jan. 10. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!