Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főként Hölgyekhez szólna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként Hölgyekhez szólna a kérdés. A jelenlegi helyzetben szerintetek érdemes úgy elhívni randizni egy Hölgyet, hogy egy csokor virágot is viszek a kérdés mellé? (30F)

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlegi helyzet? Ezt nem értem.

Bárhogy is, nem kell virág. Pláne nem először. Max. ha már többedszerre randizunk, és tudja, milyen virágot szeretek.

2021. febr. 11. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, sztem virag elso randi elott kicsit gaz, elso randin meg nagyon gaz. Főleg ha olyan a randi es egesznap kell cipelni a viragot ideoda
2021. febr. 11. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első randira én sem ajánlom, utána, ha szereti a virágokat, lehet vinni neki :)
2021. febr. 11. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

En sem értem ezt a jelenlegi helyzet dolgot. Gondolom a covidra gondolsz, de mi köze ennek a virágcsokorhoz?

Egyébként ne. Virágcsokrot vinni még első randira sem kell, nemhogy első randi előtt, mikor még az se biztos, hogy lesz randi.

2021. febr. 11. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy most ismeritek meg egymást, vagy eddig is ismertétek és most barátság helyett megpróbáltok romantikusabb vonalra áttérni. Az utóbbi esetben szerintem kedves gesztus, az előbbiben nem kell.
2021. febr. 11. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Nem. Megmondom hogy csináld.

Ne nagy csokor legyen, csak egy szál virág. Én a legjobban egy pici csokor ibolyának vagy hóvirágnak örülnék most. (Régen apukám mindig vett az aluljárós nénikéktől ilyen igazi erdőben szedettet, nem azt a cserepeset.)

Aztán csak úgy add oda neki. Ha kérdezi, miért kapta, ne válaszolj egyenesen, mondd, hogy mert megérdemli vagy mert most nyílnak az ibolyák és ő jutott róla eszedbe vagy hasonló sokat sejtető, de semmitmondó indokkal add át. Aztán hagy főjön a levében 1-2 hétig.

Utána eléállhatsz és elhívhatod randira.

Így kell udvarolni és felkelteni a másik érdeklődését, hagyni időt a döntésre, az érzelmek megszületésére.

Csak ezt a netes társkeresők világában elfelejtik az emberek, gyakorlatilag vadidegennel mennek el első randira, oda persze hogy túlzás egy csokor virág.

Amit én mondok, az a természetes udvarlási/ismerkedési folyamat.

Ha rögtön randira hívod a virággal, két rossz dolog lehet:

1. Viszonozni akarja a kedvességed, nem akar megbántani és akkor is elmegy a randira, ha esélyed sincs. Megpróbál majd beléd szeretni, aztán rájön 2 hóna múlva, hogy nem megy, addigra te már fülig szerelmes leszel és akkor fog dobni.

2. El se fogadja a virágot.

Természetesen az is lehet, hogy elfogadja a virágot és elmegy a randira és vonzalom is lesz, de ennek az esélye ebben a forgatókönyvben kicsi.

Ha viszont van ideje agyalnia a virágodon, de nem kötöd feltételekhez, lehet hogy még örülni is fog neki, amikor végre randira is hívod. Persze ha elfogadta a virágot, ez esetben is érezheti azt, hogy illik megköszönnie a randival, miközben nem is vonzódik, de 100%-os recept nincs.

2021. febr. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!