Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok elmondanátok a jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elmondanátok a jelenlegi párotoknak hogy régen sugar babyk voltatok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Biztos, hogy nem mondanák el! Kinek kellene olyan aki pénzért vén löttyedt virsliket nyelt le? De hiába nem mondják el, előbb utóbb úgyis kiderül, valaki úgyis el fogja szólni magát.
2023. jan. 7. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Mh...a főiskolán én voltam az egyetlen, aki tudta a legjobb barátnőmről ... Senki más. Azota sem derult ki
2023. jan. 7. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Ez nem indok. Az ilyen bármikor kiderülhet.

Jobb tisztázni az ilyet kapcsolat előtt, mert utána sokat lehet vele bukni. Amelyik lány erre fanyalodott, az számoljon vele, hogy végig kíséri az élete során. Addig biztos ameddig az úriember/ek élnek.

Elmondja tiszta lappal indul, ha nem szoronghat. Lehet választani.

Akkor kell gondolkodni mikor bele vág a dologba.

47/F

2023. jan. 7. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Alapvetően annak a híve vagyok, hogy ami rossz fényt vethet rám a múltamban, arról jobb, ha első kézben tőlem hallanak. Nincs ilyen múltam, de nem szeretek zsarolható lenni semmivel.
2023. jan. 7. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

"Amelyik lány erre fanyalodott, az számoljon vele, hogy végig kíséri az élete során."

Te nagyon próbálod ezt egy rossz dolognak beállítani, de ez egyáltalán nem olyan elítélendő dolog:D

2023. jan. 7. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Végül is nem is gyötörne, ha megtudnám, hogy a párom, annak idején ellenszolgáltatásért dugott, idősebb pasikkal. Egyáltalán miből is gondolom, hogy ez nem olyan hétköznapi.

2023. jan. 7. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy látom estére minden kérdés alá oda ér a női “lepontozok minden férfi választ” amazonok.xd Ismét egy fájó kérdés szegénykéknek.

Srácok! Sok sikert mindenkinek, hogy ne fogjatok ki egy ilyen alávaló nőt mint amiről a kérdés is szól ( se olyat akik gyakoriznak)!

2023. jan. 7. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit bánom én, ha utcasarkok rongya... de elkísérjen egész a síromba! ❤😉
2023. jan. 14. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!