Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a pasimtól minden reggel "lelécelek"?
Már együtt vagyunk majdnem egy éve, egyre többet alszom nála, de azt szoktam csinálni, hogy minden reggel korán elmegyek tőle, mert dolgozom, és előtte szeretek hazaugrani átöltözni, felfrissíteni magam, és onnan munkába menni. Elején ez nem volt gond neki, de egyre többször kérdezi, hogy miért nem maradok nála tovább stb. Szerintetek változtatnom kéne? (22/N)
Én nem szeretnék.
Beállasz a tus alá.
Legugolsz.
Kitolod.
Lecsapatod a lefolyón.
Letusolsz.
Közben folyik a víz.
#40:
Fogalmazhatunk így is.
De áruld már el most már, hogy tényleg a wc-zés miatt csinálod?
Akkor már miért nem a munkahelyen mész el?
Én is "szebbé" tudom megcsinálni magam, ha otthon készülődök, de mostmár van egy kis polcom + retikülöm a pasimnál, amivel elvagyok 2-3 napig nala vállalható kinézettel.
Majdnem 1 éve vagytok együtt, lefexel vele, de kakilni nem mersz nála? Mi van? Meghallja, utánad be megy és büdi? És akkor mi van, illatosító nem létezik? Minek neked férfi, ha kakilni nem vagy képes?
Ha szerelmes beléd nem fog érte kidobni, azért fog, mert szaladsz haza kakilni!!!
35#
Eskü percekig a válaszodon röhögtem, köszi, jólesett. 😂😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!