Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú barátság extrás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú barátság extrás a kapcsolatunk. Már 3x dugtunk, jo a szex, sokat is dolgozik meg minden de most aggódok hogy már tegnap reggel óta nem ír vissza, még nem látta az üzenetem, pedig fent volt vagy 30 perce. Elfoglalt?

Figyelt kérdés
Vagy talán már nem is fog írni?
2022. márc. 23. 06:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Rohan a buszhoz vagy ilyesmi. Majd ir
2022. márc. 23. 07:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha szexkapcsolatba érzelmeket viszel, akkor neked nem való.
2022. márc. 23. 07:25
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Majd ír, ha dugni akar!
2022. márc. 23. 07:29
 4/20 anonim ***** válasza:
22%
Na ez is egy tipikus női kérdés. Nemcsak neked, hanem minden nőnek üzenem, hogy nem kell ilyesmitől berezelni. Ha egy férfi nem ír vissza 24 órán belül, az nem azt jelenti, hogy a kapcsolat a részéről meggyengült. A férfiak nem úgy működnek, hogy egész nap a partnerre gondolnak. Majd ha egy hét után sem ír vissza, akkor elkezdhetsz aggódni. S ha kifejezed a neheztelésed, hogy miért nem válaszol az üzeneteidre azonnal, akkor azzal csak ellőköd magadtól. A férfiak általában nem szeretik a ragadós nőket, akik elvárják, hogy minden percük a kapcsolatról szóljon. Türelem.
2022. márc. 23. 07:30
 5/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
#4, ebben az esetben valszeg nincs minek megszűnnie, jobb megjegyezni.
2022. márc. 23. 07:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Multkor mondtam neki hogy lehet de csak lehet kicsit szerelmes vagyok belé, bar mondtam utanna h ne foglalkozzon vele sztem hulyesegxd De amúgy erre nem mondott semmit. Nemhiszem hogy most emiatt nem ír. Nem kombinalok sőt ahogy írta a 2/es nem viszek vele erzelmeket ....
2022. márc. 23. 07:36
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

Majd egy párkapcsolatban lehetnek elvárásaid.

A négyeske is megtanulhatná megkülönböztetni a normális kapcsolatot a dugipajtiságtól.

2022. márc. 23. 07:37
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
#7-essel kell egyetértsek
2022. márc. 23. 07:48
 9/20 anonim ***** válasza:
9%
#8: Óriási tévedés, amit írsz. Az a nő, aki 24 órán belüli választ vár el bármilyen típusú kapcsolatban is egy sima üzenetre, garantáltan csalódni fog, mert hosszú távon egy férfi sem fogja ezt az elvárást teljesíteni. A férfiak racionálisak, és tudják, hogy ha valami sürgős, akkor a nő úgyis felhívja őket. Ha meg nem sürgős, várhat. A férfi az efféle női félelmekkel, hogy "jajj, nem érzem biztonságban a kapcsolatunkat, mert nem ír vissza azonnal, biztosan nem vagyok fontos már neki" nem tudnak mit kezdeni. Ilyesfajta elvárások hangsúlyozása egy igen biztos út a férfi elüldözéséhez.
2022. márc. 23. 07:53
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Szexkapcsolat nem kapcsolat. Ez egy húsipari szolgáltatás. Ideje lenne megjegyezni.
2022. márc. 23. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!