Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú barátság extrás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú barátság extrás a kapcsolatunk. Már 3x dugtunk, jo a szex, sokat is dolgozik meg minden de most aggódok hogy már tegnap reggel óta nem ír vissza, még nem látta az üzenetem, pedig fent volt vagy 30 perce. Elfoglalt?

Figyelt kérdés
Vagy talán már nem is fog írni?
2022. márc. 23. 06:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Csak kihasznál. Majd ha nem lesz kivel kúrnia keres. Ostoba...
2022. márc. 23. 09:03
 12/20 anonim ***** válasza:

9

A hideg rideg vagy szexkapcsolatos férfiak ilyenek.

A szerelmesek nem.

Exem is ilyen lett de akkor mikor építette lefelé a kapcsolatunkat es mar kifelé kacsintgatott.

Na akkoriban szűnt meg vele a kommunikácio meg én annyikat kaptam csak hogy jo reggelt joéjt igen nem. Es ennyivel kimerítette a napi cseteléseket vele, AMIKOR már a hátam mögött társkeresőzött aljasul es egyéb dolgok.

Amugy kérdező ettol függetlenül tényleg tapadós ragacsnak hat már így is. Ami normális kaocsolatba is sok lenne ahol ennyire rágja vki a körmét hogy jaj mikor ír. Nemhogy szexkapcsolatban.

2022. márc. 23. 09:49
 13/20 anonim ***** válasza:
*ennyivel kimerítette a napi csetelgetéseket veleM
2022. márc. 23. 09:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap reggel óta nem válaszol de azért elérhető....szerintem te is tudod ez mit jelent. A kicsit szerelmes vagy belé meg a nem viszel bele érzelmeket eléggé üti egymást nem gondolod? Te szereted ő nem akar tőled komolyat sajnos ez van el kell engedni.
2022. márc. 23. 10:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
már vittél bele érzelmeket.. Egy jó pasi vagy foglalt soha nem fog stabil kapcsolatot adni neked, de még kis tini lány vagy..
2022. márc. 23. 10:41
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#12: Tévedsz. Én nagyon érzelmes férfi vagyok, de attól, hogy szerettem a barátnőimet, nem éreztem, hogy 24 órán belül válaszolnom kell nekik lényegtelen tartalmú üzenetekre. Régebben, amikor csak papír alapú levél és a vezetékes telefon létezett, simán vártak a levél-válaszra a partnerek akár egy hetet is. Ettől nem ment tönkre a szerelem. Ha meg annyira sürgős volt, lehetett telefonálni. Attól, hogy most ott a mobiltelefon a zsebünkben, nem kell elektronikus média-szolgákká válnunk, akiket kötélen rángatnak. Ha nem sürgős, akkor én SZÁNDÉKOSAN nem válaszolok 24 órán belül az üzenetekre. Ez egyfajta polgári engedetlenség, tiltakozás a részemről. Nem akarom, hogy bárki hozzászokjon az azonnali válaszokhoz: épp ellenkezőleg, le akarom szoktatni az ismerőseimet arról, hogy ilyesmit elvárjanak. Fel kellene már ébredni az azonnaliság nevű társadalmi betegségből. Az életnek megvan a maga természetes üteme, s eszerint jó élni, nem pedig belefolyni a pörgésbe, mely idővel szinte mindenkit neurotikussá tesz.
2022. márc. 23. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:
10%

Jezusom hogy beszeltek?!

Husipari szolgaltatas? Sajat magad jaratod le ezekkel a beteg gondolatokkal.

Nehogymar egy szexkapcsolatban annyit ne lehessen elvarni, hogy ha ir neki a kerdezo ne irjon vissza. Hiaba hiszitek azt hogy ilyenkor nem kell tisztelni egymast, igenis kell. Mindenkinek egeaz nap a kezeben van az a ,,urva telefon , nehogymar nagy dolog legyen vissza irni. Ha meg tenyleg ennyire sem kepes, nem erdemes vele kerdezo semmit sem..

2022. márc. 24. 01:47
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
#17: Senki nem állította, hogy egyáltalán nem válaszolni egy üzenete az rendben van. Csupán azt gondolják néhányan, köztük én is, hogy azonnal válaszolni nem sürgős üzenetekre nem muszáj és nem is illetlenség. Én úgy vélem, épp az az egészséges, ha nem válaszolunk gyorsan. Sajnos a többség agyát már átmosta a mobilmédia, és azonnaliság-bábokká váltak az emberek, akik zsinóron rángatják egymást. Mintha nem is volna élet 24 órában bekapcsolt mobiltelefon nélkül, hozzánőtt az emberek agyához, mint egy rákos daganat. Ennek csodálatos bizonyítéka, hogy a #16 válaszomat lepontozták. Egy barátom pár éve a kamasz lányát elvitte a tengerpartra meglepetés-útra, s amikor a lánya megtudta a hírt, az első kérdése nem az volt, hogy milyen látnivalók lesznek és közel lesz-e a part, hanem hogy van-e a szállodában térerő és wifi. Sajnos ide jutottunk. A legtöbb ember idegbajos lenne, ha egy napra elvennék tőle a mobiltelefont. A többség mobilfüggő. Pedig az életnek van egy természetes ritmusa, s meg kellene tanulnunk nem mobil-zombikként élni. Mindenkinek tanácsolom, hogy próbálja meg legalább napközben egy-egy pár órára nem bekapcsolni vagy legalább lehalkítani a mobilját, és rá sem nézni. Először lehet, hogy feszültséget okoz, de hosszabb távon felszabadító érzés. Szerintem az volna az ideális, ha egész nap le lenne halkítva a mobilunk, s mondjuk csak esténként 6 és 7 között néznénk meg és írogatnánk vagy válaszolnánk az esetleges üzenetekre, illetve hívnánk vissza a minket keresőket. Ha bárki megnézi a saját mobiljában az üzeneteket, garantálom, hogy nem talál benne olyat, amelyre 24 órán túli válaszolással bárkinek komoly gondot okozott volna.
2022. márc. 24. 06:53
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

#17:

A húsipari szolgáltatás szerintem kevésbé pejoratív, mint a szexkapcsolat kifejezés.

Mégis mi ebben a kapcsolat? Összejártok b*szni, nincs mit eufemizálni ezen. Aki nem tudja tisztességesen csak az ösztöneire hagyatkozva csinálni, mint egy törtető állat, hanem ilyen elvárásai vannak, az lépjen ki belőle, tegye rendbe magát és majd ha nem lesz ennyire társfüggő, akkor legyen saját PÁRKAPCSOLATA.

De ez a legaljánál is szánalmasabb, amikor valaki belemegy egy ilyen kihasználáson alapuló dologba és meglepődik rajta a végén, hogy “Jééé, hát én nem tudok leszakadni egy percre sem a Józsiról. Talán nem kellett volna a vaginámba engedni?”

2022. márc. 24. 07:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért 18-as de ha te nem nagyon használod a telefonodat akkor hogy kerül ide is több válasz tőled? Vagy csak a messenger nem érdekel hogy esetleg a párod kérdezi milyen a napod de a gyakori az érdekel?
2022. márc. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!