Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érezhet irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom iránt többet kezdtem érezni, elmondtam neki, de ő nem így érzett.

Két héttel később a szülinapomon lefeküdtünk egymással. Először kicsit kínos volt és nem nagyon beszéltünk, nem rég megbeszéltük a dolgokat. Azt mondja, fontos vagyok neki, de nem akar többet még mindig.

Nagyon össze vagyok zavarodva, próbálok úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, de azért ez nem így működik.

Szeretnék véleményt kérni, nem tudom mit érezhet irántam.

2022. jan. 23. 07:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar kapcsolatot, de egy menetre jó voltál. Már elnézést.
2022. jan. 23. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se erez irantad, egyszer voltal jo mert mert ne aztan ennyi
2022. jan. 23. 07:36
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
79%
A fentiekkel teljes mértékben egy húron pendülünk.
2022. jan. 23. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználta a helyzetét és visszaélt a kiszolgáltatottságoddal és most a barátságoddal. Ha csak szexuálisan kívantad volna az okés, de így az érzelmeiddel játszik. És ő a legjobb barátod?
2022. jan. 23. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Egy szavába nem került, és te felajánlottad neki magadat. Szerinted mit érez?

Ezt jól elcseszted.

2022. jan. 23. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen barátod van, milyen ellenségeid lehetnek?😮

Minden barátság nélkül is lehet egy férfiban annyi korrektség, hogy nem él vissza egy lány érzelmeivel, egy baráttól ez bőven elvárható. Gyakorlatilag csak felhasznált az aktuális szexuális vágyának kiélésére. Vagyis ürített egyet, abba, aki kéznél volt. Nagy barát.😂

2022. jan. 23. 10:04
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
5%

Na, azért ne legyünk erkölcsi fároszok, kedves utolsó. Mutass nekem egyetlen egészséges fiút, egyetlen élő tesztoszteronbombát, aki tudvalevőleg a legyet is megdugná röptében, kihagy egy felkínálkozó kósza numerát.

Azt mondod, nagy barát? Nos, barátnak is az értékes emberkéket szeretjük magunk mellet tudni. És legyen az tárgy, vagy ember, IGAZI értéket csak az képvisel, amit/akit nehezen szereztünk meg. A csaj pedig elértéktelenítette magát az ostoba viselkedésével.

2022. jan. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!