Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, közel 5 éve ismerjük egymást, azóta egymásba botlottunk, mikor nem volt kapcsolatom.. Az utóbbi időben párszor összefutottam vele egy szórakozóhelyen, ahol mindig beszélgettünk, mindig előjött a közös múlt.

Jelenleg van párkapcsolatom, ami eléggé a végét járja, amiről tud is..

A hétvégén kicsit összevesztem a párommal, aznap megint találkoztunk egy buliban, ahol csak pár szót beszéltünk, mert hamar eljöttem. Utána írt, hogy fussunk össze, beszéljünk, mert egy előző alkalommal eléggé kibuktam rá, mert kissé bunkó volt, s hogy nem akar rosszban lenni velem.

Végül belementem a taliba.

Megbeszéltük a múltkori konfliktust. Elmondtam, hogy sajnos a jelenlegi kapcsolatom romlandóban van(nyilván közöltem, hogy ezzel nem az a célom, hogy magamhoz akarom csábítgatni). Beszéltünk a múltról. Azt mondta, hogy másképp kellett volna régen történnie mindennek, elrontottuk, hogy nem küzdöttünk eléggé, hogy együtt legyünk.

Hozzáteszem régebben kicsit szerette a nőket, ezért is óvakodtam tőle kapcsolat téren régebben, viszont utóbbi időben 180 fokot fordult, amit a környezete is észrevett.. Sok dologgal utalt rá, hogy szeretne velem lenni, de ez sajnos nem lehetséges, mert én foglalt vagyok.Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó megcsalni a páromat, akármennyire is rossz köztünk a helyzet. Azt állította, hogy nem csak szexre kellek neki, a közeledésén látszott is, nem volt olyan téren rámenős. Mondtam neki, előtte bizonyítania kellene, hogy valóban akar, hogy utána megtegyem-e azt a bizonyos lépést(kilépjek a mostani kapcsiból). Nyilván nem ez a mérvadó, de mivel félek szakítani, ez így elég nehéz. De tényleg szeretnék én is vele lenni.Nagyon jól éreztem magam vele.

Csak ölelt, szinte el sem engedtük egymást. Úgy éreztem, hogy még mindig megvan köztünk a kémia..

Eltelt két nap, s írtam neki, hogy találkoznunk kéne. Tisztázni akartam vele, hogy akkor most hányadán állunk, mert hétvégén konkrétan nem beszéltünk meg semmit, hogyan tovább.. Sajnos azt mondta, hogy nem jó neki most a találkozó, kérdezte, hogy elmentem-e a közös programra a jelenlegi párommal, mire én mondtam, hogy igen,utána ő hamar elköszönt, hogy mennie kell dolgozni.

Attól félek, hogy elrontottam, a azt hiszi, hogy mégis a jelenlegit választottam.

Egyszerüen megőrülök, nem jár más a fejemben, csak ő. Ti mit tennétek? Ha valóban akarni fog kiáll mellettem, s ígyis keresni fog szerintetek?

2021. jún. 28. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a cipőben járok én is. Ha sikerül valamit megtudod, jelezz. Köszi
2021. jún. 28. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
S vajon ő mit akarhat tőlem valójában? Mert nem tudok rajta kiigazodni.
2021. jún. 28. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de amit csinálsz nem fair egyik fiúval sem. Ha szar a kapcsolatod miért nem szakítasz?

Neki semmit nem kell bizonyítania, legfeljebb akkor, ha együtt vagytok. Hogyan tudna bizonyítani, az megfelelne, ha 1/2 évig 1 nővel sem állna szóba, csak veled, és közben hős lovagként akarna meghódítani?

Valami nem ok nálad, ha így gondolkodsz!

2021. jún. 28. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Hany evesek vagytok? Tul sokat kepzelsz te ebbe bele.

Nagyon at fog cseszni, de nem tudlak sajnalni, mert a mostani baratoddal sem vagy valami egyenes. Csak akkor lepnel ki, ha o biztos lenne, mi?

2021. jún. 28. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te rem kislanyosan gondolkozol, pedig a beirt ev alapjan mar nem kene, hogy tini legyel. Azok szoktak igy viselkedni, mint te, akik azt sem tudjak, hogy mit akarnak, mi a celjuk, csak sodrodnak, amerre eppen viszi oket a viz. Persze nem akarnak trofea lenni, tehat ez a felerkolcsos, nem akarom megcsalni a baratom fele kiallas is inkabb kifele szol, onreklam, nem pedig egy valos ertekrend. PRobalod magad ertekesebbnek feltuntetni, ezt pedig a srac latja rajtad. Az ilyen libakra szoktak utazni, konnyu felkelteni az erdeklodesuket es egy huzd meg ereszd el jatekban teljesen felorlodnek, leven nulla tartasuk van, onmagukat sem ismerik elegge. Neked eloszor szakitanod kene, utana felnoni, majd utana amikor visszajon a srac, mar egybol le is pattintod, mert rajossz, hogy nem neked valo. Masnak se.
2021. jún. 28. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez csak hiszti. Szar a kapcsolat? Tessék kilépni!

Nem fair senkivek szemben se.

Gyakorlatilag talonban tartod mindkettőt. A pasidat ha ez a srac nem "bizonyítana" és a srácot is talonban hogy nr tudjon továbblépni.

Engedd el a rossz kapcsolatot.

Ha meg a masikkal akarsz lenni, legyél. Az hogy hogyan alakul az rajtatok múlik. Gondolom a mostaniról se gondoltad hogy nem fog működni. Ez meg lehet működne ha adnál neki egy korrekt esélyt.

2021. jún. 28. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!