Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érezhet még irántam valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet még irántam valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki sokáig odavolt értem, de én nem érzek iránta semmit. Egy ideig nagyon jóban voltunk, mert haverként tekintettem rá. Amikor kiderült számomra ,h mit érez , kerülni kezdtem ő erre annál inkább rám akaszkodott. Jó darabig ment a huzavona. Aztán nagy nehezen megértette, h ez így nem megy és azt mondta ne beszéljünk többé. Volt egy ilyen periódus, hogy semmi kommunikáció nem volt, csak nehéz ez mert egy suliba járunk és akarva akaratlanul egymásba botlunk így végül hosszú idő után újra elkezdtünk beszélgetni. Azt mondta, h továbblépett és hogy már nem akar tőlem kapcsolatot, meg hogy amúgy se működött volna, de azt se akarja ,hogy levegőnek nézzük egymást hanem maradjunk haveri szinten, ez működik is nagyjából de nem olyan mint régen, kicsit távolságtartóbb. Azt mondja, legszívesebben elfelejtené az egészet. Néha még zavarban van, ha a közelemben van, de egyre inkább próbál elhidegülni tőlem. Kicsit olyan, mintha tudatosan kontrollálná magát, hogy nehogy újra belém essen, aminek örülök, mert nagyon szeretném, ha újra olyan jóba lennénk mint régen.
2016. nov. 18. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azt teszi, amit leírsz, azt nagyon jól teszi. Érthetetlen te miért kérdezed ezt...
2016. nov. 18. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg igencsak érez még, de nem akar a másik irányba (utálatba) se kilendülni. Valóságban szerintem keresi a helyét a nagyvilágban, még nem tudott beletörődni, hogy neked ő nem kell. Ne félj, amint lesz barátja, pillanatok alatt el fog felejteni.

Van ilyen.

2016. nov. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!