Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a pasimtól minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a pasimtól minden reggel "lelécelek"?

Figyelt kérdés

Már együtt vagyunk majdnem egy éve, egyre többet alszom nála, de azt szoktam csinálni, hogy minden reggel korán elmegyek tőle, mert dolgozom, és előtte szeretek hazaugrani átöltözni, felfrissíteni magam, és onnan munkába menni. Elején ez nem volt gond neki, de egyre többször kérdezi, hogy miért nem maradok nála tovább stb. Szerintetek változtatnom kéne? (22/N)

Én nem szeretnék.

2023. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
90%

#21 sírok ezen a válaszon :D :D

Amúgy tökre igazad van. Mindenki szokott szarni. Ez egy tök emberi dolog.

2023. febr. 14. 00:20
 32/50 anonim ***** válasza:
95%
Fél év után illik átesni az első kakikeresztségen. 1 év után is hazafutni minden reggel gáz!
2023. febr. 14. 07:19
 33/50 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekek. A felnőtt emberek az első együtt alvós randinál átesnek a kakikeresztségen. Legalább időben kiderül, van-e valami olyan ocsmány szokása, ami miatt hosszú távon offos.

Szóval, kedves kérdező, nőj fel, és lazítsd az ánuszrózsát!

2023. febr. 14. 08:25
 34/50 anonim ***** válasza:
36%

A többség szerint gáz, én megértelek. Ez nem csak a szarásról szólhat. Én pl. nem szeretném, ha a reggeli csipás, csíkszerűre szűkült, felpüffedt szemű, gyűrött, zsírban tocsogó bőrű arcomat lesegetné, a gusztustalan szájszagomat kellene éreznie, hajamismilyen stb. Tudom, természetes... Attól még undorító, én is majd' behányok ilyenkor magamtól, nem akarok ennek kitenni egy másik embert, ha nem muszáj.

Kérdés, neked célod-e valaha az együttélés, mert ha igen, ezt nem fogod tudni a végtelenségig csinálni. Nekem nem, így én mindig megúszhatom.

2023. febr. 14. 08:56
 35/50 anonim ***** válasza:
77%

Sosem értettem ezt a kula témát.

Lány vagy. Gondolom dugtok. Látja a körömgombád, az aranyered, a pattanást a fenekeden, az izzadt hónaljad szagát érzi, mikor lehúzza a bugyid ott a féknyom, lenyeled a tejét, de nem tolod ki a kábelt a WC-jében?

És ha megkérne, hogy a mellére kakálj?

2023. febr. 14. 10:45
 36/50 anonim ***** válasza:
75%

Én megértelek.

Kakilni, pukizni kínos. Hangok, szagok... Amikor együttéltem nővel, persze ezek úgymond normális dolgok voltak, mégha nem hiányoztak amúgy, de ha mondjuk egy hatalmas házban élhetnék, meglenne az én rezidenciám és meglenne a nőé és az ilyen természetes, ám nem túl szexi dolgokat megoldanánk a másiktól távol eső fürdőszobákban :)

2023. febr. 14. 12:23
 37/50 A kérdező kommentje:

Fúj hát már ne is haragugj, de ne magadból indulj ki, én nem vagyok ennyire igénytelen. Igen szoktunk szeretkezni, de ettől még nincs körömgombám, se aranyerem, nem pattanásos a fenekem, nem izzadt a hónapjam, és pláne nem féknyomos a bugyim... Nem kakilnék soha a mellére, fúj, kinek jut ilyen az eszébe... 🤢

2023. febr. 14. 17:06
 38/50 anonim ***** válasza:
42%

37.

GOMBA: Úszó csajoknál gyakori.

ARANYÉR: Sok sportoló csajnak van, az erőlködéstől.

PATTANÁS: Szokott.

IZZADÁS: Nem izzadsz? Nem pakol elég keményen a pasid. Pedig nincs is jobb, mikor csillog a hátadon a veríték, miközben hátulról pakolnak, mint egy platós IFA-t.

FÉKNYOM: A legigényesebb nőknél is megesik, ha egész nap nem tudnak átöltözni, és 1-2X voltak kábelezni.

MELLRE...én sem preferálom, de nézd...manapság...az én időmben ciki volt melegnek lenni, manapság meg divat.

2023. febr. 14. 17:15
 39/50 A kérdező kommentje:
Sportolok én is, röplabdázom, mégsincs gombám vagy aranyerem... Szoktam izzadni de nem úgy mint egy ló... 🙄 Hát akkor nem tudom milyen igényes nőkkel találkoztál akiknek féknyomos volt a bugyijuk, de az enyém nem olyan sosem. Pedig nekem is van hogy napközben kell vagy edzés előtt.
2023. febr. 14. 17:23
 40/50 anonim ***** válasza:
97%
Edzésen meg melóhelyen kinyomod a kulettát, csak Mr. Romeónál nem jön össze? Érdekes...
2023. febr. 14. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!