Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, szerintetek ez miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek ez miért van? Munkatársnőm mostanában mintha mindíg "véletlenül" éppen akkor talakozunk össze mikor tudja hogy pl délben indulok ebédelni, vagy reggel mikor beérek a munkhelyre pontvakkor lép ki elém...stb, leszólít.

Figyelt kérdés
Illetve megjegyezte hogy látja hogy fogytam milyen ügyes vagyok eltünt a hasam... szóval mintha megfigyelt volna. Ami érdekes viszont hogy néhany mondat után mintha zavarban lenne, és tovább megy, valami ürüggyel, lepasszol. Pedig nem teszek semmiféle kétértelmű megjegyzést, de mindíg beszédbe akar elegyedni. Szerintetek?

2022. márc. 8. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha férfi vagy bejössz neki és várja, hogy lépj. Kérdés miert nem tetted meg eddig.

Ha nő vagy, akkor barátkozni, beilleszkedni.

30N

2022. márc. 8. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen ma is megyek a tescoba 6kor :) jó lenne ha megint "véletlen"összefutnànk 🙏
2022. márc. 8. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor a kép is célba ért :)
2022. márc. 8. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
2# Te is Szolnoki vagy esetleg? 😆
2022. márc. 8. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 8. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:
1# Megmondom őszintén hogy lépni még nem mertem. Úgy tudom hogy van barátja, vagy élettársa...
2022. márc. 8. 15:14
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 akkor este hatkor a szolnoki Tesco előtt a padon várlak, virággal a kezemben!😆
2022. márc. 8. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom ma a pàroddal nőnapoztok vhol elutazva :)
2022. márc. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!