Joggal várom el a munkatársaimtól, hogy reggel visszaköszönjenek, és ha kimennek vásárolni, megkérdezzék, hogy kér-e valaki valamit?
A koszonessel en is egyetertek, bar hozzatennem, hogy van olyan napom amikor a hatam kozepere nem kivanom az embereket.
A vasarlas meg nem. Max azt kerdeznem meg aki mellettem ul, es ot se mindig, mert nem akarnek ebbol rendszert csinalni.
A köszönés dolog oké, a másik nem. Mondjuk nálam van néha hogy annyira bele vagyok merülve valamibe, hogy semmit nem veszek észre magam körül, azt se, ha köszönnek.
A boltos dolog hülyeség. Hamar rendszeressé válna a dolog és tudod kinek lenne kedve mások rendeléseivel foglalkozni. Nagyon vészesetben esetleg lehetne szó róla, de mindenkinek van lába, amivel ugyanúgy kimehet.
Nem bírják a búrád.
Te lesnéd mindenki kívánsàgàt mit hozz?
Főleg olyannak, akivel semleges vagy rossz a kapcsolat.
Nézd levegőnek az olyat, aki téged is vagy keress másik helyet ha zavar.
Én se véletlen úgy vettem fel embert, hogy személyiséget is néztem az alkalmazottaknál.
Miattam s miattuk. Mi 5-en vagyunk, egy kis alkotó csapat és családiasan telnek a napok.
Anno meguntam a sok bunkó, megkeseredett embert s magam megoldottam a dolgokat.👌
Szia!
A köszönéssel én is egyetértek. Viszont én épp nemrég jártam úgy (új munkahely), hogy véletlenül egy embernek kétszer köszöntem, mert elfelejtettem a sok arc között, hogy már 10 perccel korábban találkoztunk. Ő egyhangúan közölte, hogy már találkoztunk minek köszönök megint.
Igazából szerintem is bunkóság, ha nem köszönnek vissza, de igazából ne foglakozz velük.
A vásárlással én sem értek egyet. Volt egy kollégám, aki mindig megkérdezte, hogy kérünk-e valamit a boltból (minden nap lement, napjában volt hogy többször és mindig megkérdezte). Engem már egy idő után eléggé zavart, úgy vagyok vele ha kell valami én is le tudok menni 2 emeltet plusz elsétálni a boltig pár métert. Én sosem kérdeztem meg, nem szeretek másnak vásárolni és semmi kedvem hozzá.
Egy ismerősöm viszont azt mesélte, hogy egyszer megkérdezte a munkahelyén, hogy hozzon-e valamit valakinek és utána már ha ment a boltba akkor elhalmozták listákkal hogy kinek mit kell bevásárolni.
Nálunk ha kell valakinek valami akkor lemegy, ha több embernek is kell akkor elsétálnak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!