Nektek már volt olyan hogy buliból mentetek reggel dolgozni? Hogyan bírtátok ki?
Figyelt kérdés
Bulizós típus vagyok, egy hétvége se marad ki. Viszont mostmár dolgozni kéne mert kell a pénz. Valszeg jövő héttől dolgozni kezdek és mindem szombaton van munka,de csak 6 óra. Reggel 8 tól 2 ig. Na viszont itt picit az a gond hogy kivétel nélkül minden pénteken bulizni járok. És pl 2 óra alvással buli után hogy lehet kibírni a 6 óra munkát, lehetőleg úgy hogy ne kockáztassam a munkahelyem.Nem szoktam holt részegre inni magam, de azért iszok és nem keverem a piát. Tippek, ötletek hogyan lehet kibírni a 6 óra munkát szombaton?2019. júl. 18. 21:42
2/9 anonim válasza:
Még ha fel is tudnál kelni kiba52nának mint a macskát szarni, ha használhatatlanul mennél be, kókadozni.
3/9 anonim válasza:
Ez csak addig lesz poén, amíg meg nem fújatják veled a szondát aztán ha olyan pozícióban vagy nem csak kirúgnak de fel is jelentenek. Nőj fel kiscsillag.
4/9 A kérdező kommentje:
És ha nem iszok alkoholt?
2019. júl. 18. 21:59
5/9 anonim válasza:
"Fiatal koromban" csináltam. Halálos...
Reggel alig bírtam felkelni, azt sem tudtam hol vagyok. 1x csináltam olyat, hogy nem is aludtam mert felesleges volt annyi időre. Soha többet. Szédelegtem a fáradtságtól és hazafelé elaludtam a buszon állva.
Szóval én a helyedben meggondolnám a pénteki bulikat, ha szombaton menni kell.
6/9 anonim válasza:
Olyan nincs, én se vagyok nagy ivós, de egy 8 órás buliban az tuti, hogy nem történik meg, hogy egy kortyot se igyak. Plusz, ettől függetlenül 2-3 óra alvással fenn lenni vagy 40-et nem egyszerű.
7/9 anonim válasza:
Én egyszer elterveztem, hogy buliból bemegyek reggel suliba(szombaton is lett volna iskola, végzős voltam a gimiben), a vége az lett, hogy hazaèrtem hajnalban, és a reggeli összes èbresztőt àtaludtam. Kb ez lenne veled is. Én azóta nem kísèrletezem, ha felkeltem volna kb összeestem volna.
8/9 anonim válasza:
Én egy héten keresztül csináltam ezt:
Vasárnap este 23kor elmentem dolgozni reggel 5.30ra hazaértem, aludtam 7ig. Utána 8ra mentem a másik helyre dolgozni este 17.30ig. Majd haza mire ágy ba jutottam volt este 8. utána ment minden előlről.
9/9 anonim válasza:
Én pl. nem jól alszom éjszaka és bejárok kókadozni a munkahelyre, eddig eltűrték.
Ajánlom a videót:
Pamkutya - Szundi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!