Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a pasimtól minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a pasimtól minden reggel "lelécelek"?

Figyelt kérdés

Már együtt vagyunk majdnem egy éve, egyre többet alszom nála, de azt szoktam csinálni, hogy minden reggel korán elmegyek tőle, mert dolgozom, és előtte szeretek hazaugrani átöltözni, felfrissíteni magam, és onnan munkába menni. Elején ez nem volt gond neki, de egyre többször kérdezi, hogy miért nem maradok nála tovább stb. Szerintetek változtatnom kéne? (22/N)

Én nem szeretnék.

2023. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
93%
A baj, hogy nem mersz nála sz.arni mind tudjuk, nem vagyunk gyerekek :D Egyébként megengeded a zuhanyt és bátran kulázol egy kövéret utána zuhanyzol, a gőz semlegesíti a szarszagot, ha épp az ablakot nem lehet kinyitni. Egyébként igen gáz ennyi idő után, az ember megérti a kapcsolat elején, hogy nem tudsz idegenben rajzolni, de azért pár hónap múlva illik túllenni a kulakeresztségen.
2023. febr. 13. 22:38
 22/50 anonim ***** válasza:
16%

18.

17. vagyok. Egy szájszagú, izzadt nő...nem is tudom. Ráadásul nekem a reggel, a melóm miatt vagy 04:30 vagy 13:00! A legtöbb csaj meg 08:00-ra megy suliba vagy melóba. :(

2023. febr. 13. 22:39
 23/50 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon gáz vagy csaje!
2023. febr. 13. 22:43
 24/50 anonim ***** válasza:
77%
Ha közel laksz szerintem nem gáz, nekem sem lenne kedvem a sok cuccomat összekészíteni, nekem legalábis nem elég 1 váltás ruha csomó minden másra is szükségem van a reggeli készülődéshez. Szóval így én is hazamennék vagy ő aludna nálam.
2023. febr. 13. 22:45
 25/50 A kérdező kommentje:

Azt nem szeretem annyira mikor ő jön át, az ő lakása tágasabb. Enyém picike.

2023. febr. 13. 23:16
 26/50 anonim ***** válasza:
93%
Hát igen, a reggeli kávé sok mindenkit meghajt. :)
2023. febr. 13. 23:19
 27/50 anonim ***** válasza:
82%

A pasid láthatólag tovább szeretne lépni a kapcsolatban, te meg nem.

A pasid helyében én MOST megkérdezném tőled, hogy hogyan látod a kapcsolatunk jövőjét. Láthatóan ez jelenleg nem egy komoly kapcsolat, hogy néha elmész hozzá és dugtok, ott alszol aztán hazamész.

Ha továbbra is ez a dugópajti szintű kapcsolat mellett teszed le a voksot, akkor én is így kezelném. Ha én egy komoly kapcsolatot szeretnék, akkor az első adandó alkalommal dobnálak az új, perspektivikus kapcsolat javára. Addig persze dughatunk tovább, nem probléma.

2023. febr. 13. 23:25
 28/50 anonim ***** válasza:
82%
#21 vissza repítettél az időben a tini éveimre, amikor ugyan ezt a módszert alkalmaztam.😂
2023. febr. 13. 23:44
 29/50 A kérdező kommentje:

Örülök hogy neked ilyen könnyen megy...

2023. febr. 13. 23:47
 30/50 anonim ***** válasza:
94%
sz arással van itt a gond, ennyike
2023. febr. 14. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!