Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan pasik, akik nem húzzák le maguk után a wc-t?

Figyelt kérdés
Tiktokon az egyik live-zo csaj ezt mesélte el az exéről. Az exe nem húzta le maga után a kakiját, és neki kellett. Tényleg vannak ilyen beteg pasik?
2023. febr. 10. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11 Na mondjuk ezt sosem ertettem, hogy lehet lefosni a falat, de halistennek fel kezemen meg tudom szamolni, hanyszor lattam ilyet eletemben xd
2023. febr. 10. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
2.5x?
2023. febr. 10. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
A férjem fia sem húzza le. Otthon anyu meg a mama megy, és takarít utána, nálunk régen én, amióta veszekedés volt belőle, azóta a férjemet zavarom a budiba, hogy takarítson a gyerek után. Most 16 éves, szerintem már így marad, ez lett a rutinja.
2023. febr. 10. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

"Na mondjuk ezt sosem ertettem, hogy lehet lefosni a falat"

Ennek egyszer utánanéztem, főleg redditen. Ilyenkor nem az van, hogy kakilnia kell, és nem tudja hazáig tartani, hanem fosás, muszáj. És nem ülnek le a deszkára, így a fos mindenfele spriccel.

2023. febr. 10. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
14 Oke, de szoktam en is fosni, szerintem mindenki, de meg soha nem frocsogott szanaszet ennyire. Marmint ha nem ulsz le, el tudom kepzelni, hogy arrebb mennek a cseppek, a fost kisero fingok hatasara, de maga a cucc nagy resze altalaban akkor is lefele megy😁😁😁 Mindegy, fura.
2023. febr. 10. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen. Ők szó szerint xarnak mindenre/mindenkire.
2023. febr. 10. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Én olyan nőről tudok hogy a wc használat után nem mos kezet. Ide értve a tampon cserét is. Kormei alatt milyen fertőzés veszély lehet?
2023. febr. 11. 07:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki írta, hogy az exe nem mosta meg a s.ggét fürdéskor...

Elképesztő...

Nem tudom az ex milyen nemű volt, de ez az állapot nem okozott, khm... problémákat intim helyzetekben? Mennyi ideig toleráltad ezt? El sem tudom képzelni...

2023. febr. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!