Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, ha az ember elmult 30 (én most vagyok 29), akkor már a korban hozzá pasik húzzák a szájukat, mert mindenkinek csak a huszonévesek kellenek?
Én elsősorban a 28-32 éves lányokat kerestem a közelmúltban.
35/F
Mutass egy képet magadról! Megmondom, hogy húzom e szájamat vagy sem.
(F/32)
LOL! Ez jó hasonlat, több asz mint kilincs.
Ha f.asz > kilincs = k.urva. ^^
Amugy nekem is bejönnek a 30-asok. Sőt szerintem a mai társadalom elég hülyén működik mert 30 belegondolok még simán a fiatalabb kategória, 40 az már érett felnőtt, 50 az már középkor pont, 60 idős felnőtt, 70-100 szemilis vén .. :3.
Csak hát manapság már csak a tinik számítanak fiatalnak mármint komolyan kezdem én is ezt érezni, (24 vagyok amúgy). Voltam talp-masszázson és ott is volt egy picit idősebb csávó, és hát nő valami szex témáról beszélt, erre mondta a csávó áá ő már öreg ehhez, nő meg rászólt hogy jaj ugyan már.
És igaza volt, de hát ma már ugye az a divat hogy 16 évesen gyerek, 26 évesen 10 éves évforduló, 32 évesen első unoka. 50-re meg már déd-nagymama/papa. Visszatérve most 3 30 fölötti csaj is van ahol dolgozom, hát van családjuk, de amúgy bejönnének illetve jönnek.
Hát ez lényegében attól függ, hogy milyen a viselkedésed és a külsőd.Nekem például egy húszonéves is jó de egy 30as csaj is jó...egész attól függ, hogy milyen a csaj/nő.Mindenesetre gondolj bele, nagy esélye van hogy korban hozzád illő pasik jobban el tudnak beszélgetni veled, mint egy sokkal fiatalabbal, de ez is személyiségtől függ....
30/pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!