Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért alakult ki itt az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki itt az a vélemény, hogy csak azok a pasik húzzák le a nőket, akik sikertelenek az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan férfi van a világon, aki gond nélkül felszed nőket, mégsem tiszteli őket. Szexben is bunkó, és miután megkapta amit akart dobja őket, és többé feléjük sem néz.

Vagy ott vannak azok a férfiak, akik házasságban vannak. Amikor hulla részegen hazamennek hajnalban, akkor arcul ütik a nőt a gyerekek előtt, de az még sem hagyja el, stb.

Nem értem, hogy miért alakult ki, hogy csak a lúzer pasik háborognak.

Egy ismerkedésben sikeres pasi is használhatja a nőket lábtörlőnek.

2019. dec. 11. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Érzelmileg is le lehet valakit húzni.

Aki sokat rinyál, féltékenykedik, rettentően önbizalomhiányos az megméreti a kapcsolatot és elüldözi a másikat.

A kevésbé vonzó pasik irigykedhetnek a jobban kinéző társaikra, és megkérdőjelezhetik folyton, hogy a nő miért is van velük....stb. És innen elindul egy lejtő lefelé.

2019. dec. 11. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Na miért, na miért. Azért, mert itt ez a jellemző. Akinek van párja vagy élénk társasági élete, az ritkán tölti itt a maradék idejét. Ebbe a kategóriába tartoznak a nőket egymás után felhasználó férfiak, vagy a kocsmatöltelékké züllött férjek. Egyik sem jobb, de nem sűrűn látod őket itt.
2019. dec. 11. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem >csak azok<, de azok között is akad szép számmal. Azokra gondolok, akik annyira akarnak valamit, hogy szarrá cringelik és elfelejtik, hogy a kiszemeltjüknek is van szabad akarata és az ugyanannyit nyom a latba. Meg hogy a párválasztás nem jótékonysági tett, hanem a másik boldogsága is számít. Piszkosul nyomasztó, mikor megy a crush-shaming... Mikor azért vagy te a szemét, mert csak bizonyos emberekhez tudsz vonzódni és azok nem ők..
2019. dec. 11. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Csakhogy a vonzalom nem a külsőn múlik.

Vannak olyan srácok, akik külsőre nem egy Brad Pitt-ek, viszont olyan stílusok van, hogy vonzódnak hozzajuk a nők.

Ezzel ellentétben Zsedényi Csaba mesélte, hogy a csajozós tanfolyamain olyan pasik is ott voltak, akik jól néztek ki.

Ez a másik félreértés itt az oldalon. Valójában a külső a nők esetében jobban számít. Fontosabb, hogy egy nő jól nézzen ki, mint egy férfi. Nem hiába, hogy a nők már pár plusz kilótól is ki vannak idegileg, míg a pasik többsége leszarja, ha ez nala van így.

2019. dec. 11. 17:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze a jó külső előny, ez tény, amit mondtam.
2019. dec. 11. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fiúként pont hogy így van a legtöbb ilyem fiú aki sorban szedi fel a lányokat nem is tiszteli őket annyira sajnos, nekem nem nagyon jön össze sose semmi, a legutóbbi barátnőm azért szakított velem mert túl sok szeretetet öntöttem a nyakába, azóta ráeszméltem hogy lehet sok voltam de én megbecsülök mindenkit és nem a saját élvezeteim kihajhászása a lényeg. Remélem vannak olyan lányok még akik ezt értékelni tudják😀
2019. dec. 11. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Sok sikert kívánok neked, haver!

2019. dec. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!