Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrányt jelent az ismerkedésben, ha olyan 1 órára lakunk egymástól?
Megoldható az egymáshoz utazás?
Amúgy nem annyira értem a kérdést, mert a legtöbb nagyvárosban kb ennyit utazol A-ból B-be, az én barátom is 50 percre lakik tőllem, és egy városban élünk.
25N
Az egy óra utazás nem olyan sok. Ha midenkttötöknek fontos a kapcsolatotok és nem sajnálja rá az időt, nem jelent hátrányt.
Míg én városban lakok, a barátom egy faluban 40 km-re. Legalább egy óra az utazás, még is megvagyunk már 3 éve.
Jövőre még messzebb leszünk egymástól, mert Budapestre költözik, vagyis 3órákat kell majd utaznom,hogy lássam, de emiatt nem fogom eldobni a kapcsolatunkat. Mert közös jövőt tervezünk. Nehéz lesz, főleg a pénz miatt, sokba fog kerülni,ha rendszeresen ki akarok majd utazni hozzá.
Köszönöm a válaszokat!:) mindenkinek ment a zöld kéz.
Bízom benne, hogy minden jól fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!