Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan pasik, akik nem húzzák le maguk után a wc-t?

Figyelt kérdés
Tiktokon az egyik live-zo csaj ezt mesélte el az exéről. Az exe nem húzta le maga után a kakiját, és neki kellett. Tényleg vannak ilyen beteg pasik?
2023. febr. 10. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Ott mar olyat is hallottam, hogy egyesek nem mossak meg a farpofaik kozotti reszt zuhanyzasnal. Ott is ferfiakrol volt szo, de ezek az undi dolgok szerintem nemfuggetlenek :)
2023. febr. 10. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
34%

"Az exe nem húzta le maga után a kakiját"

Na és ha lehúzta, csak nem vitte le? Vagy rendszeresen otthagyta?

2023. febr. 10. 20:10
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Még általános iskola első osztályos koromban volt ilyen osztálytárs, akinek a tanár mutatta meg az angol wc használatát, mert nem látott még olyat (cigó volt, putrisorról nem is húzta sokáig - a wc-t sem, mert már félév előtt betörte egy másik srác fejét és aztán elvitték, vagy mi)
2023. febr. 10. 20:11
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
Territoriális szagjelölés bizonyos demográfiai csoportok esetében.
2023. febr. 10. 20:14
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Főnököm X éve. Jó, csak a húgyot nem, de tényleg nem húzta le.

Mit kell róla tudni amúgy? Feleség, két gyerek, és csalta. Egyszer kiutazott valami arab országba (!!!!) egy nő miatt, több embertől is hallottam, hogy majdnem ráment a házassága. Erről nem tudok semmit, mert nem tűnt fel, csak azt láttam, hogy más sima csajszik rajongtak érte. Kérdeztem 1 embertől, hogy figyu, mit vetít ez a csávó a nőknek, hogy rákattannak? Azt válaszolta, hogy semmit, a nők nyomulnak rá... szóval ennyit erről, házas 2 gyerekes apuka nem húzza le a wc-t és nem kell semmit csinálnia, magáról kaparja le a nőket és válogat köztük, mintha csak valami szőke bombázó lenne csak éppen férfiban.

Na, erre mondj valamit... ne írjunk már ki ilyen kérdéseket, hogy férfiak néha furcsa dolgokat csinálnak! Alfák, nők tönkretevői. Megtehetik. Incel Béci betolhatja az étteremben a széket a randi számára vakon, felmoshat, kutyát sétáltathat, főzhet-moshat-mosogathat, bele fog unni a nő. Tiktokos Tihamér meg elböffenti magát és 50000 like.

Találkozunk 2050-ben. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fog kinézni Magyarország! Utólag fognak rájönni az emberek, hogy hoppá, elcsesztük. X volt jó, Y nem, mégis 5 kapcsolatom volt és mindig Y-t választottam X helyett. Nem baj, kihaltunk, én voltam a nő, én választottam, ez van, viszlát! Ja, nincs viszlát...

2023. febr. 10. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

Na, mar megint a kihalas manias😂😂 Csak ti fogtok kihalni, a normalis emberek nem.

Szerinted hany no mondja meg elso latasra barkirol is, hogy lehuzza-e a WC-t, vagy sem? Plane, hogy szerintem kb az emberek 3%-ara jellemzo, hogy szandekosan szarik ra.

Masreszt meg az ilyen gaz dolgok altalaban pont a kulsore is igenytelen szarkupacokra jellemzoek. :)

2023. febr. 10. 20:20
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

5.

2050-ben úgy fog kinézni, hogy minden második ember úgy üdvözöl, hogy "Szia uram!", "Dikmá tesó!", "Soválé romálé!", "Szoszi-e mo!" meg ilyenek.

2023. febr. 10. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Az en exem a wc kefet nem volt hajlando hasznalni, furdesnel nem mosta meg a segget. Nem lepodok meg semmin...
2023. febr. 10. 20:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Hihetetlen... én olyan csajról tudok, aki nem mosott kezet pisilés után.
2023. febr. 10. 20:37
 10/18 Hans Pötterman ***** válasza:
95%

Vannak ilyen barmok, szerintem a pályamenti benzinkúti budik állapota mindent elárul

[link]

2023. febr. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!