Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiatal csajjal 21 éves egyetemista én 34 éves vagyok és van egy 4 éves fiam szerintetek lehet komoly kapcsolatom vele?
Nagyon vicces szinte minden eddigi válaszoló. Ha a nő az idősebb, férfi a fiatalabb (a kérdező az idősebb nő lenne), akkor #loveislove, ha ez a felállás van, akkor kizárólag idióta, rosszmájú, rosszat kívánó válaszok érkeznek.
Kajak férfiként kb. magad vagy a világ ellen, úgy igazán jót senki nem akar neked magadon kívül.
Bármi lehetséges, rajtatok múlik. Minimum a kisfiadon, a nőn (nem csaj) és rajtad.
A kor nem számít, semmi sem számít, ha szeretitek egymást.
Szereted vagy csak összejöttél vele?
Vagy az összejött szó ebben az esetben mit jelent?
Na mindegy, a lényeg, hogy bármire van esély, mi azt nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő.
16
Egy 21 ééves egyetemista lány mindent akar, csak nem pótmamát játszani. Ebben teljes mértékben biztos lehetsz.
Sokfélék az emberek, meg te ismered jól a barátnődet, hogy ő milyen, de én egy mai 21 éves egyetemistától nem várnék semmit. :S Még ha jelenleg nem is az a típus, bármikor bekattanhat neki, hogy hát ő még nem élt eleget, pasizni, bulizni akar.
Ha a kisgyerek veled lakik, akkor abszolút felejtős az egész.
Kevés az infó.
- Ex nej a képben van?
- A te és az ő családja mit gondol?
- Lakásod?
- Anyai háttered?
- Komoly lány? Okos? (Nem azt kérdem, hogy mit tanul, hanem az élethez?)
- Mennyi ideig tanul még?
- Szereted?
- Ő szeret?
- Gyereket bírja?
- Gyerek bírja?
- ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!