Mit csinálnál ha a 18 éves egyetemista lányod a puncs oldalon lenne fent, és így szerezne pénzt magának mert ő nem akar dolgozni egyetem mellett?
Mondjuk elszégyellném magam, hogy 18 év alatt annyit nem kapartam össze, hogy a lányom iskoláit fussa.
Ez megmagyarázza azt is, hogy ő miért nem dolgozni megy, miért egy ilyen honlapra. Talán nem volt előtte megfelelő példa.
Ismét itt a példa, csak az vállaljon gyereket, aki el is tudja tartani.
Nem feltétlen a szülő " hibás"
Nem tudjuk jelenleg miért is mire kell a lánynak dolgozni
Engem anyám nyolcadik után küldött volna melózni hogy legyen neki több pénze
Én tanulni akartam elköltöztem stb stb de sose kurvultam.
Lehetek én is maradi de a k*rvaság az k*rvaság legyen az akárhanyadik század meg modern kor meg kétezer akármennyi stb stb
Pár dolgot tehetsz, netet mobilt elvenni egy apai pofont leverni s eltiltani mindentől.
Ennyiből is látszik, hogy nincs megnevelve elvan kapatva.
Ha ennyiből nem ért akkor összepakolni a cuccait aztán menjen valamelyik kuncsafjához.
Mellesleg ha meg te vagy a lány akkor a helyedbe rohadtul szégyellném magam.
Egyetemről ki iratnám és kiraknám. Remélem azzal tisztában vagy, hogy össze vissza kefélik az apja illetve nagyapja korúak. Nehogy azt hidd h bájcseveg és azért ő huuu de nagy pénzt kap
A kislány már veszett fejsze nyele kár a további évekért az egyetemen úgyis marad egy kis rüfke.
Szerintem már tágabb a luka ,mint aki 8 gyereket szült roma asszony.
Lusta tanulni meg dolgozni, de a lábát szétteni nem... Végülis tök logikus és kényelmesebb de fene a gusztusát, hogy 20-30 évvel idősebb szószerint vén fax járkál benne meg cumikázza 👏👏👏
Év szülői díj mehet nektek is
Mellesleg honnan tudod, hogy fent van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!