Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavar ha férfiatlannak tartanak titeket ezekért?
Például elvárják tőletek, hogy mindig erősek legyetek, mindent megtudjatok emelni, ha valaki balhézik veletek az utcán, és például a barátnőtökkel vagytok, akkor elvárják, hogy megvédjétek őt minden áron, ha a buszon vagy akárhol meg kell védeni valakit, akkor ezt a férfitól várják el, ha betör valaki, akkor a férfitől várják el, hogy intézkedjen stb, ha tönkre megy a mosógép vagy akármi, tőletek várják el, hogy tudjátok megszerelni.
És ha ezeket nem tudjátok megcsinálni, akkor kiröhögnek a hátatok mögött, hogy még egy ládát sem tudtok megemelni.
Nem zavar ez titeket?
10.
"Szögezzük le: olyan nincs, hogy valaki minden háztartási eszköz és használati tárgy javításához értsen."
Olyan viszont sajnos van, aki állítja, hogy ő mindent IS meg tud javítani és akkor kezdődik el az a folyamat, aminek végeredményét a valódi szakik az alábbi szavakkal illetnek: kókányolás, berhelés, gányolás. Tipikus magyar jellemzői a leukoplast és a epokitt.
- SZERELÉS.: Nem értek hozzá. De hívnék szerelőt, és kifizetném.
- ÖN/MÁSOK VÉDELME.: Engem dobtak már e miatt! Akkori barátnőmet megtalálta az exe, és felpofozta a munkahelye előtt. Én meg pont ott vártam, hogy elmenjünk vacsorázni. Lecsaptam a srácot, mire a csaj elkezdte pátyolgatni, mármint az a majmot, és engem fenyegetett feljelentéssel!!!
A párom se gyenge, de nő lètère ne ő emelgessen. Azèrt 30 40 kg súly megemelèse már nem egy nő feladata, hiába tudja megemelni.
Nem tudok megjavítani minden gèpet, de ezèrt mèg soha nem szóltak meg. Van ami nem megy ès kèsz. A kocsit sem szerelem meg otthon, hanem elviszem a szerelőhöz.
Az meg ha meg kell vèdeni az utcán vagy akárhol, az nem is kèrdèses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!