Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ŐSZINTÉN, kellene egy ilyen pasi?
A kérdés elméleti. És igen, az alapját "loptam", ma néztem és... [link]
A pasi osztályon felüli "JÓ PASI" kategória. Az a szint, akit megbámulnak a nők, akihez odamennek, akinek italt küldenek a szórakozóhelyen, vagy manapság ugye ráírnak a neten, és pucér képeket küldenek.
E mellett kifinomult, simulékony, udvarias, és bejáratos a jobb körökbe.
A szexben egy csődör.
Ha vele vagy nyilvános helyen, a nők gyűlölve irígyelnek, és másnap biztos lesz a bulvárlapokban 1-2 fotó, mivel volt pár ismert nője.
De szegény. Amije van mind azt a barátnői, nála jóval idősebb nők vették neki. A lakását, kocsiját, ruhatárát, óráit, utazásait, de még az élelmezését is nők fizetik és fizették.
"A pasi osztályon felüli "JÓ PASI" kategória. Az a szint, akit megbámulnak a nők"
Hát, nekem abszolút nem jön be külsőre.
De ok, kicserélem egy olyan kinézetűre, aki tetszik. Nekem akkor sem kéne. Semmilyen értéket nem tud felmutatni. Olyanokat, amik nekem iazán fontosak. Azt meg világéletemben magasról lesz@rtam, hogy vajon más nők mit gondolnak a páromról.
Ha emberileg jó és minden oké vele, velem jól bánna, akkor adnék egy esélyt a dolognak. Bár az viszont nem tetszik, hogy ekkora felhajtás van körülötte. Menjen el rendesen dolgozni és ne másoktól kapjon ezt azt.
Az, hogy szegény, nálam ez nem számít, nem a pénzt nézem, hanem az emberi értékeket. Lehet jó pasi, ha belül rohad, akkor olyanok is jutnak neki.
15# egyébként, én már kaptam ezt a jelzőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!