Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ŐSZINTÉN, kellene egy ilyen pasi?
A kérdés elméleti. És igen, az alapját "loptam", ma néztem és... [link]
A pasi osztályon felüli "JÓ PASI" kategória. Az a szint, akit megbámulnak a nők, akihez odamennek, akinek italt küldenek a szórakozóhelyen, vagy manapság ugye ráírnak a neten, és pucér képeket küldenek.
E mellett kifinomult, simulékony, udvarias, és bejáratos a jobb körökbe.
A szexben egy csődör.
Ha vele vagy nyilvános helyen, a nők gyűlölve irígyelnek, és másnap biztos lesz a bulvárlapokban 1-2 fotó, mivel volt pár ismert nője.
De szegény. Amije van mind azt a barátnői, nála jóval idősebb nők vették neki. A lakását, kocsiját, ruhatárát, óráit, utazásait, de még az élelmezését is nők fizetik és fizették.
11. Ja, és el is verte, majd járt Halle Berry-vel is, és azt is elverte.
De a kép csak illusztráció a kérdéshez!
Hímringyó nem kéne, nem vagyok se ronda, se hetvenéves. Majd talán akkor, amennyiben lesz igényem a szexre egy fiatallal (de nem hiszem).
Ami a színészt illeti, sose értettem a felhajtást körülötte. Kimondottan ronda, ellenszenves, rosszarcú, ahogy szokták mondani. Kylie Minogue-ot a betegsége alatt hagyta ott, majd gyereket csinált Halle Berrynek aki aztán amiatt dobta ki mert verte. Főnyeremény.
14.
A kép csak illusztráció. Mellesleg...nem te vagy a "finomságos"?
15 Az te vagy.
Na de a lényeg újra, mivel afelett elsiklottál. Nem vagyok se ronda, se öreg hogy nálam fiatalabb hímrimgyókat kelljen fizetnem. Es nagyon remélem hogy átmegy végre és harmadszor már nem kell leírnom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!