Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, ŐSZINTÉN, kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ŐSZINTÉN, kellene egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti. És igen, az alapját "loptam", ma néztem és... [link]

A pasi osztályon felüli "JÓ PASI" kategória. Az a szint, akit megbámulnak a nők, akihez odamennek, akinek italt küldenek a szórakozóhelyen, vagy manapság ugye ráírnak a neten, és pucér képeket küldenek.

E mellett kifinomult, simulékony, udvarias, és bejáratos a jobb körökbe.

A szexben egy csődör.

Ha vele vagy nyilvános helyen, a nők gyűlölve irígyelnek, és másnap biztos lesz a bulvárlapokban 1-2 fotó, mivel volt pár ismert nője.

De szegény. Amije van mind azt a barátnői, nála jóval idősebb nők vették neki. A lakását, kocsiját, ruhatárát, óráit, utazásait, de még az élelmezését is nők fizetik és fizették.

2023. febr. 6. 18:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. febr. 6. 18:53
 2/24 anonim ***** válasza:
69%
Szexre.
2023. febr. 6. 18:54
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
ŐSZINTÉN csak max futó kalandra, alkalmi kapcsolatra, semmi komolyra. De én már túl vagyok azon, hogy érdekeljen a többi nő véleménye a páromról, szóval amíg jól érezzük magunkat együtt, szexelünk nagyokat, addig jó lenne, az nem különösebben foglalkoztatna, hogy ki gyűlöl ezért meg ki irigyel. Viszont tartós kapcsolatra alkalmatlannak gondolnám, egyrészt a nagy népszerűsége miatt eszembe se jutna, hogy egy életen át hűséges lenne hozzám, másrészt meg én már 30 évesen nem igazán elégednék meg ezzel a szinttel, családban, gyerekekben gondolkodom, ehhez nem elég, hogy a volt női pénzeljék az étkezését meg ilyenek.
2023. febr. 6. 18:54
 4/24 harebell ***** válasza:
100%
Az, ami számomra fontos lenne, pont nem derül ki a leírásból. Ennyi alapján nem az én világom, de ha megismerném, akkor talán lehetne valami, ha komoly kapcsolatban gondolkodik.
2023. febr. 6. 18:59
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejáratos a jobb körökbe, akkor jobb körökben mindenki tudja, hogy egy luxusprosti, aki azzal van, aki fizet érte. Bocs, de én nőként nem égetném magam azzal, hogy vele jelenek meg bárhol.

Annyira meg nem jó pasi, hogy ingyen ne lehetne ilyet felszedni, sőt sokkal jobbat is.

2023. febr. 6. 19:08
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. febr. 6. 19:13
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén nekem ő nem tetszik. De ha elképzelek a helyére valakit, aki igen, akkor sem kéne.
2023. febr. 6. 19:18
 8/24 A kérdező kommentje:
7. Ja, a kép csak illusztráció.
2023. febr. 6. 19:21
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, messziről kerülöm a tipust. Sosem jött be, utálom a csődör pasikat, meg akire másznak a nők. Szexre se, semmire se kell.
2023. febr. 6. 19:22
 10/24 anonim ***** válasza:

Sem a szerep által sugallt "kisugárzása" (ez az úgynevezett csődör, sose jött be, blöeeee), sem a kinézete nem tetszik. Nőben én is ilyen szögletes arcú típus vagyok, valószínűleg túl sok a genetikai hasonlóság köztünk.

És én személy szerint SOHA nem akartam, hogy bárki is "gyűlölve irigyeljen", sőt, hogy úgy általában véve bármilyen - akár indirekt értelemben vett - közfigyelem tárgya legyek.

2023. febr. 6. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!